Картата е построена за конкретно събитие, свързано с конкретен човек, така че не намесвай други мераклии в нея.
А ти си везна с козя Луна, къде си се засилила с тези егоистични лъвове и овни да се пърчиш 
В "Книга на любовта" Каролин Рейнлодс пише, че най-щастлива ще си с мъж водолей или дева, може и скорпион.
добре, няма, ще се огранича в участниците в сесията:)
Овните - хич ме няма с тях, ама те честичко ми налитат и винаги съм много наранена. Лъвчетата - ами Марс ми е в Лъв, какво да правя. Те предишните лъвове бяха по-питомни - този е със съвпад на Слънце и Марс - на 2 градуса ...

. Но тук поне няма поражения. Напълно осъзнавам, че не ми подхождат, но все ми се пречкат из краката - няколко бройки си имам в списъка

- и все с много силни емоции, преживявания .... нали въпросния ми Марс прави квадратурата ... оффф, както и да е. Важното е, че не знам, как да се оттърва ... искам, ама ... не става ... В момента Сатурн е през 5 дом и прави отвреме-навреме квадратура с Марс - ами този господин беше в немилост няколко месеца. Ама сега ... пак ... Като няма други кандидати ... в манастир ли да влизам?
Дева беше студентската ми любов - добре се разбирахме, верно е. А водолеи въобще пък не съм пробвала ... нямам мнение. Тази книжка не съм я чувала. Сега да не се наложи да ходя пак по книжарници ...

То до ориндж-фитнес сигурно има и ориндж-книжарница