Някой би ли могъл да погледне дали
един човек се опитва да ми навреди?Персоната е от типа "лидер на култ", бях в групичката му, за което горчиво съжалявам! Отскубнах се много рязко, но ме преследват кошмари и съмнения, че може нещо да ми направи, защото винаги е обяснявал колко е силен, какви сили и връзки (свръхестествени) има, и че който го изостави, се случвало еди-какво-си и т.н.? Не мога да преценя доколко това е вярно, за някои неща наистина е познавал.
София, 20:16, днес - 14.07.19
Според хорарът би трябвало да си въобразявам, тъй като имам Сатурн в 1-ви дом - т.е. отговорът не е този, който си мисля. В случая аз си мисля, че иска да ми наврежда.
Управители на картата са: Луна Венера Марс (земен триплицитет през нощта), в случая Венера е управител, тя е най-силно позиционирана - в ъглов дом, в знак, в който се чувства сравнително добе. Венера е в опозиция с мен (аз съм 1-ви дом, лицето Х е 7-ми). Венера в Рак има някакви достойнства, но аз би следвало да съм по-силна тъй като съм си в знак на обител, също в ъглов дом. Жалко че съм ретро
Луната в 12-ти показва естеството на въпроса - страх от някакво "магическо" влияние, но също и кошмарите ми, ужаса ми, че се плаша от навреждане, 12-ти е и дом на враговете. Диспозиторът на Луната е ретро Юпи в 11-ти дом, дома на "приятелите"... Откъдето идва въпросното "гуру". Но като цяло май страховете са си преди всичко в моята ми глава.