Слагам хорар, на който вече мога да дам обратна връзка .Мислех, че е благоприятен ,но явно допуснах грешка в определяне на точните сигнификатори и от там дойде изненадата .Ситуацията -имах оглед следобед за наем, евентуалните наематели уж искаха точно и само това, бяха готови за договор .Казах, че все пак искам няколко часа за размисъл да споделя с близките си .Брокерът ми звъня после и се опита да пришпори да подпишем ,бях уморена вече и се разбрахме, че ще се видим утре да оформим договора и да не се тревожат, че някой ще ги изпревари .Неочаквано се обади преди малко и каза, че са решили да не рискуват да чакат до утре и да подпишат с друг наемодател. Подозирам че въпросният брокер и на тях им е създал чувство за неотложност ,за да не изгуби комисионна си и те са поддали. Та ето го хорара, реших ,че щом Луната е в секстил с моят управител и предстои да направи тригон към парс фортуна в 7ми, всичко ще е ок. Но явно трябваше да гледам Венера, като У6 ,която е в критичен градус и говори, че ще променят решението си. Слагам го с учебна цел и ще се развам, ако някой сподели защо така се завъртяха тенденциите

Въпросът беше всичко ок ли ще е с тях Всъщност явно последният аспект на Луната е каре с анаретна Венера и това приключва историята ..