Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584634 пъти)

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
Re: Общи хорари
« Отговор #8070 -: Април 21, 2021, 10:36:20 am »
Вече може да дам обратна връзка по въпроса- на 18 февруари мъжът ѝ регистрира инициативен комитет в РИК и трябваше да събере 1000 подписа в подкрепа, но само от живущи в населеното място, откъдето се кандидатира като независим депутат. Явно не ги е събрал, понеже на заседание на СИК на 4 март е заличена регистрацията му.
Благодаря за ОВ.

666

• Hero Member
  • Публикации: 567
« Отговор #8071 -: Април 21, 2021, 11:00:11 am »
akruks, благодаря ти! Много ни е тежко. Струва ми се, че единият лекар на смяна не й беше обърнал внимание.. Но от друга страна това й е било писано.... Тежка съдба, едва на 2г.си отиде....

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1299
« Отговор #8072 -: Май 08, 2021, 03:13:37 am »
Имах разговор с Х (по 7 дом), който ми наговори неща, които ми повлияват на решение за тактика в средносрочен план. Уж трябва да са за (мое) добро, но май дълбокото желание е да направя това, което устройва него, нали? Сега взех да се съмнявам. Не мисля, че е злонамерен, а че иска да изкриви пътя в желана негова посока. Този Плутон на к12?
"Чист" ли е в съветите си Х? Да се вслушам ли? Много са въпросите, но мисля, че схванахте.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #8073 -: Май 08, 2021, 06:45:42 am »
Имах разговор с Х (по 7 дом), който ми наговори неща, които ми повлияват на решение за тактика в средносрочен план. Уж трябва да са за (мое) добро, но май дълбокото желание е да направя това, което устройва него, нали? Сега взех да се съмнявам. Не мисля, че е злонамерен, а че иска да изкриви пътя в желана негова посока. Този Плутон на к12?
"Чист" ли е в съветите си Х? Да се вслушам ли? Много са въпросите, но мисля, че схванахте.
Х е дал професионален отговор на въпросът ти,тоест е прав в много отношения.Луната в хармоничен аспект с Меркурий у10 дом за Х.Упр.на негов 3ти дом Марс .Луната взаимна рецепция Марс ,но са в квадрат,оттам и съмненията.Плутон е на твой к12,не на негов.Всички планети в твой 1ви дом ,описват теб и тялото ти.Сатурн в 12 дом-страхове,прикритост,нервност-силен,в дом на радост,така че ,осланяй се единствено на себе си,без да прибързваш.Огнена Луна в 1ви-бързак,нервак,избухлива,скандалджийка-Юпитер в 1ви ,но в критичен градус,от мухата-слон.Ще се къдриш ли,смяна на имидж,външен вид.Ти си като балон с въздух.
Никой не е напълно чист в съветите си.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1299
« Отговор #8074 -: Май 08, 2021, 09:35:59 am »
Благодаря, Сафо.
Балон съм, да.
Смяната може да е на балона, като цяло съм узряла в намерения за промяна по новолуние.
Налице е смяна на имидж и в двете посоки.
Важно ми е първото изречение за професионалния съвет и правотата, въпреки болезнените истини, другарството е по-ценно в житейски план.
Браво.  :-*

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #8075 -: Май 13, 2021, 08:54:57 pm »
Здравейте, появи се в нас същия теч както миналата година, но тогава съседите  го оправиха, но сега пак е от тях, но нещата загрубяват и апартамента се съсипва, бих искала да задам следния хорарен въпрос:
Ще се оправи ли теча в скоро време?
Надявам се някой да ми помогне с нещо.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7814
« Отговор #8076 -: Май 13, 2021, 10:09:07 pm »
Здравейте, появи се в нас същия теч както миналата година, но тогава съседите  го оправиха, но сега пак е от тях, но нещата загрубяват и апартамента се съсипва, бих искала да задам следния хорарен въпрос:
Ще се оправи ли теча в скоро време?
Надявам се някой да ми помогне с нещо.
Венера е квадрат к4.Юпитер у4 дом в критичен градус,фиксиран знак.Нептун в 4ти дом,Луна сх.квадрат с Него.Не.

tagetes

• Sr. Member
  • Публикации: 470
« Отговор #8077 -: Май 13, 2021, 10:15:03 pm »
Да, и за щях да се изкажа преди това. Благодаря на Сафо за включването да потвърди хипотезата ми.
Нептун в 4-ти дом, Риби дава Водата.
Нептун е мъглив и неясен, дори и да са добре нещата, баш не са толкова добре.
Последният аспект на Луната не е ли именно с Нептун, квадрат? - тоест отрицателен отговор.
Луната е в Близнаци, 7дом, четвърти дом от 4ти, сякаш  се въртим в омагьосан кръг.

« Последна редакция: Май 13, 2021, 10:21:45 pm от tagetes »
Бъдещето трябва да бъде прекрасно

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #8078 -: Май 13, 2021, 10:28:38 pm »
Всъщност последният аспект е тригон с Юпитер у4 в 3дом-съседите в критичен градус. Иначе за такива случаи има застраховка за дома ,най-базовата и евтина, но покрива подобни инциденти .Около трийсетина лева платих -зависи от брокера .

Samoella

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #8079 -: Май 13, 2021, 10:55:27 pm »
Благодаря много.
За съжаление сега не може да се застрахова след като вече е станало, поне така ми казаха.
Да, точно казано, все едно се въртим в омагьосан кръг.
« Последна редакция: Май 13, 2021, 11:10:10 pm от Samoella »

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #8080 -: Май 13, 2021, 11:27:12 pm »
Ще продължат ли идиотските истории с обвинения на И?
Вече съм в шах и мат с онази хубавица, явно някой познат ѝ върши услуга в нейното РУ.
Нито аз, нито полицаят, занимаващ се със случая, можехме да си обясним какво точно се иска от мен, освен че колегата му не бил доволен от отговорите ми и били непълни. На косъм съм да заведа дело срещу оня идиот, защото имам основания за пари, които ми дължи . Хората вчера ме посъветваха да не си хабя времето и усилията за такъв човек и меко казано,  бяха изумени от случая.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #8081 -: Май 14, 2021, 07:24:30 am »
В момента има нарастващо напрежение между Израел и Палестина. Въпросът ми е ще спрат ли атаките скоро над Тел Авив, както и вътрешното напрежение между израелци и араби в Тел Авив. Благодаря ви!

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #8082 -: Май 14, 2021, 12:20:13 pm »
Ще продължат ли идиотските истории с обвинения на И?
Вече съм в шах и мат с онази хубавица, явно някой познат ѝ върши услуга в нейното РУ.
Нито аз, нито полицаят, занимаващ се със случая, можехме да си обясним какво точно се иска от мен, освен че колегата му не бил доволен от отговорите ми и били непълни. На косъм съм да заведа дело срещу оня идиот, защото имам основания за пари, които ми дължи . Хората вчера ме посъветваха да не си хабя времето и усилията за такъв човек и меко казано,  бяха изумени от случая.
Вашите У3 вървят към квадрат,  така че не мисля, че ще успеете да се разберете и занапред. У1 при теб скоро сменя знака- ще си в по-изгодна позиция и ще си промениш мнението/поведението и може наистина да решиш да не се занимаваш с него.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #8083 -: Май 14, 2021, 01:52:16 pm »
Крие ли нещо Т.? Предател ли е? Постоянно демонстрира даже и при другите колко добър приятел ми е, но в същото време имам съмнения, че може да има нещо общо с хората, които ме заплашват.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #8084 -: Май 14, 2021, 02:40:13 pm »
Изглежда, че крие нещо, отделно познава скритите ти врагове, в негов трети дом са, сигурно са му съседи. Има връзка с това, за което спомена- приятелство с големи възрастови разлики, у11 Луната е в съвпад с аспекта на  Меркурий тригон Сатурн. Но не мога да определя приятел или предател е .