Давам обратна връзка - признавам, не очаквах такъв развой.
Браво на позналите -
интервюто изобщо не се състоя!
И останах изумена от организацията, а уж имахме твърда уговорка да се чакаме на определено място. От 20 години живея тук и не спирам да търся логика в тия мозъци, но все не я намирам... :017:
Срещата се провали по изключително нелеп и тъп начин. Колегата тръгна навреме от офиса и отиде на среща с въпросната кандидатка, бяхме се разбрали за едно заведение наблизо. Мен ме забавиха в офиса, но отидох на срещата само с 5 мнути закъснение, трябваше да чакат там. И какво се оказа? Оказа се, че заведението е затворено поради ремонт. Обикалях като гламава и се оглеждах за познато лице - никой не видях. А най-смешното е, че нямам личния номер на колегата, нито той моя, иначе щяхме да се свържем по телефона. Нямаше как да се върна в офиса и да искам от колежките неговия номер - достатъчно са елементарни, за да предположат, че той кръшка с мен (женен е и с две деца).
Но мисля, че логиката на един нормален човек, когато има уговорка, би било да изчака пред заведението, ако то е затворено, или някъде наблизо, там има и автобусна спирка. Никъде не ги видях, като вдън земя бяха потънали, а обикалях и се оглеждах достатъчно. За мен това не е нормално, така да се подходи. Не стига, че се ангажирам след работно време, а и имам доста преводи за тази вечер, после трябваше да бързам да се прибирам, за да седна да работя пак.
За пореден път се убедих, че бизнес с такива хора не може да се прави, фирмата затова е на този хал. Балкански манталитет му кажи и повече не го коментирай.