Акрукс, включвам се за обратна връзка, всъщност очаквах нещо да се случи, защото СЗ сега на 29 ми е в Д6 в тригон и секстил съответно към Луна, МЦ-Юпитер и Слънце.Както и да е ,вчера шефа ми ме извика,този път не с предложение,а с директно делегиране на права към мен на част от ръководните му функции и отговорности, съответно с уточнението,че уговорката за финансова мотивация се запазва..не ме разбирай погрешно,давам тези пояснения,защото ми е супер интересно, в случай,че направиш втори прочит на картата как виждаш сега нещата. Не съм убедена,че добре са формулирани въпросите,особено първия, който за съжаление не намирам сега из пощата си, но откриваш ли откъде идва разминаването?
Ето отговора ми на писмото, което ми изпрати на електронния адрес:
RE: тъй като ми липсваш във форума
09 април 2014, 12:35
От:
[няма име]
akruks@mail.bg
До:
[няма име]
*****@yahoo.com
С тази Луна без курс в раходящ хармоничен аспект с Юпитер У6, У10 в 12д ще продължиш да работиш и изпълняваш функцията на неформален лидер
Предтоящия съвпад на Венера У5 с Нептун У3, У4 в 3д за отсрещната страна може да е приказки на тема любов, дом и семейство от човека насреща или пък твой приятел да помогне за придвижването ти напред, може с юридически съвет, тъй като Венера е У11 за теб, а Нептун е У9, У10 в 9д
----- Цитат от *****@yahoo.com (admin@astrosite.org), на 08.04.2014 в 12:37 -----
> Акрукс,отдавна не съм те засичала във форума и затова пиша директно на лични,в случай,че ги проверяваш. Не ми се щеше така пряко да те занимавам, но много се изкуших, защото относно хорарите точно от теб научих доста неща и твоите интерпретации бяха супер точни, та сега сърце не трае
). От 1 месец насам всичко ми е много "наелектризирано" и напрегнато, пуснах хорар: "През предстоящия сезон шефа ми ще ми предложи ли официално по-ръководна позиция?" Всъщност цялата ситуация има много предистория,изобщо няма да влизам в подробности, но аз вече отказах на няколко пъти, но всичко остана някак си висящо с нясноти и постепенно негласно почвам да върша неща, за които всъщност отказах да поемам отговорност...Опитах се да поразтълкувам картата, много ми е любопитен този съвпад на У10 с Венера в тригон към У6 в Д12...Съжалявам ако съм ти досадила...
> Поздрави и успех!
>
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=hhjfilej7bw3A-u1269076243&lang=e&gm=a1&nhor=21&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=8&smon=4&syr=2014&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=