дъщеря ми иска да се мести в друго училище в 11 клас. първоначално бях против, но тя много настоява и започнах да се замислям...почти съм решила да се съглася. миналия ден зададох въпроса "добре ли ще е за дъщеря ми да се премести в другото училище?" . ще съм благодарна да чуя мненията ви.
Интересно е, че и двете училища са представени от меркурий-може би са с подобни профили, иначе би трябвало да приравнява?
Меркурий с ретродвижението си почти стига квадрат с уран/бъдещата професия/, спорът е стар, не е от вчера, но реално не се квадратират без орбисата, тоест дилемата е повече теоретична, засега не е конкретен проблем това дали новото обучение е по-добро за бъдещата реализация.
Като сигнификатори на висшето образование след средното и кое обучение от двете е по-добро-за едното училище и нептун- за другото-юпитер...впрочем, ако работим само със старите управители-само юпитер...
луната е в домицила на юпитер, а той-в нейния и екзалтиран, не се срещат чрез аспект-вярно, и той е включен в 3 дом, но и разпада големия воден тригон...
Луната-идва от тригон уран, май вече сте решили, ще направи и тригон с венера-сигнификатор на детето, което значи, че ще се справи. Последният аспект е куинконс-спорен аспект и не е мажорен, вероятно липса на вътрешно единство за детето, а може и да няма едниомислие в мненията на родителите й...
Сатурн-"последната дума" в дългосрочен план-прави тригон с марс-страховете й-постепенно ще отпаднат чрез труд и упоритост ще постигне сигурност в себе си. Луната ще направи и тригон с върха на 4 дом-края на нещата... При този натоварен трети дом ще й е трудно, но ще се справи, и да остане в старото училище, пак не ще се чувства добре-меркурий е ранен, ретро...
Съжалявам, че не звучи еднозначно, но и картата е такава, поне за мен.
Да чуем другите...