На мен обаче ми е интересно, каква беше логиката на Акрукс и на Дияна по въпроса на Мунлайт. При всички положения са имали много добри основания за отговорите си и (поне аз) не мога да се съмнявам в нито една от двете. И най-вече, какви точно бяха сигнификаторите при така зададения въпрос.
Може и да съм нахална, но ще съм благодарна на отговор
O:-) O:-)
Питащата е Венера. В. е Марс-стои в дома и знака на кверента-вече се е предал. Работата за мен ВИНАГИ, във всякакви карти е по 10 дом. Луна току що е излязла от Везни, знака на кверента. Вероятно въпросът е зададен непосредствено след интервюто и резултатът вече е бил налице. Има и СЛВ в първи и парса... Ако искаш утре по-подробно че пиша от телефона и не виждам карта...
Edit. Допълнение от следващия ден
Венера е в знака на екзалтация на Луната - някак много ѝ се ще именно тази работа, макар че може и да има някакви съмнения за В.
Часът е на Луната, която е и работата. Първият аспект на Луната е секстил с Меркурий, а Меркурий идва от секстил с Венера - аспектът изглежда апликиращ, но всъщност е вече отминал - Меркурий е ретро и супер бавен, Венера е много бърза - при влизането си съответно в Рак и Телец двете са били в партилен секстил. Изглежда Венера все пак ще се "договори" с Луна през Меркурий, а може да се предположи и че е имало вече някаква договорка по ретроМеркурий, която се е забавила във времето. Меркурий освен това се обръща директен много преди да направи квадрат с Марс - въпросната В. Следващите аспекти на Луна (а и на Венера) не изглеждат добре - първо Луна е в опозиция с Венера, после съответно съвпад и опозиция със Сатурн, но Венера е силната в тези контакти, а Луна е в падение. Със Сатурн нещата са по-особени - управлява 4 и 5 дом в картата, но и Парс Фортуна в пети - Муун може би е твърде ентусиазирана относно работата и "клиентите", може би ще има известно отрезвяване или конфронтация в семейството по въпроса. Последните аспекти и на Луната и на Венера са тригон и секстил с Юпитер, който пък ще избяга от знака, преди да довърши квадрата си с Марс. Всичко туй ми се стори положително за развоя на събитията при Муун.