Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580769 пъти)

venera1978

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 85
Re: Общи хорари
« Отговор #3180 -: Май 03, 2015, 08:03:43 pm »
Луната У6 е извършила опозиция с Уран У1, та бая здраво боксуване е имало  :)
Юпитер У11 в 6д ще извърши хармоничен тригон с Уран У1 във 2д и може неочаквано да получиш нова работа за повече пари или поне новости в настоящата работа, които да разсеят надвисналите тъмни облаци. Късмет!
Дано!ще се похваля,ако стане.Благодаря,akruks.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #3181 -: Май 03, 2015, 08:41:17 pm »
Трети производен е при броенето на децата- т.е. 7д описва второ дете, като брат/сестра на 1-вото дете по 5д., третото дете е по 9-ти дом и в този ред.
Новата работа е по 11д, а за втори брак си има отделна тема, в никакъв слуай обаче не е по 9д, производен 3-ти от 7-ми  :)

Индийците взимат точно трети произв. (т.е. 9-и, 11-и) дом за втори, трети и т.н. брак. Но, както спомена — друга тема е. Впрочем и това си заслужава собствена.

Happy58

• Гост
« Отговор #3182 -: Май 03, 2015, 09:58:11 pm »
Индийците взимат точно трети произв. (т.е. 9-и, 11-и) дом за втори, трети и т.н. брак. Но, както спомена — друга тема е. Впрочем и това си заслужава собствена.

някой беше споменал, че това е така, защото едното време развод не е имало, а само смърт на съпруга и при това положение вдовицата става жена на брата на съпруга си. И така си е останало и преписвано без да се изясни логиката. За мен Рашмън има право с 5-ти от 7-ми и т.н.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3183 -: Май 04, 2015, 06:04:56 pm »
ОВ: Преди малко ми казаха, че не са ме одобрили за работата, а са взели друго момче.  ??? Платиха ми за дните, през които ходех там, но не ме взеха.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
« Отговор #3184 -: Май 04, 2015, 07:09:57 pm »
ОВ: Преди малко ми казаха, че не са ме одобрили за работата, а са взели друго момче.  ??? Платиха ми за дните, през които ходех там, но не ме взеха.

Съжалявам , Веско , значи днес и двамата сме от един отбор :) На мен ми казаха , че никой , няма да наемат , защото , нямат бюджет ...

greg07

• Hero Member
« Отговор #3185 -: Май 04, 2015, 07:14:11 pm »
Реших да пусна нов хорар :P , ще успея ли да си намеря работа до средата на лятото?

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3186 -: Май 04, 2015, 07:40:06 pm »
Днес бях на интервю за работа. Въпросът ми е: ще ме одобрят ли и ще започна ли на тази работа? Все още не са ме освободили от настоящата, но върви към приключване (ревизията ще е скоро).
Явно този хорар не се оказа верен, а само този, в който питах дали ще има трудов договор. Много ме е яд, че нищо не стана, а и баща ми взе да ми се муси.

greg07

• Hero Member
« Отговор #3187 -: Май 04, 2015, 07:45:17 pm »
ние към нещо много се сдобрихме с майка след това, държи се много трезво , това ми е вече 4 или 5 ти път , в който се случва и тя ми вика не им обръщай внимание на мошениците ...

greg07

• Hero Member
« Отговор #3188 -: Май 04, 2015, 07:45:45 pm »
Веско , защо не пуснеш нов хорар?

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3189 -: Май 04, 2015, 07:56:08 pm »
Засега не мисля да питам, а и след тази вест настроението ми се скапа.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3190 -: Май 04, 2015, 09:47:30 pm »
Има нещо друго, което ме тревожи. Преди няколко дена в този магазин, в който кандидатствах, ми бяха казали да попълня и подпиша една декларация за издаване на дебитна карта в банка ДСК (с тази банка работели и там да ми превеждат заплатата евентуално). Направих го, защото мислех, че ще назначат. Сега обаче се зачудих дали пък няма да използват тези данни за нещо нередно. Доколкото знам, дори така може да се изтегли и кредит. Как мислите, има ли такава опасност? Днес, като ми отказаха да ме назначат, си я поисках, а ми казаха, че щели да я махнат, обаче не знам дали да им вярвам.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3191 -: Май 05, 2015, 01:44:48 pm »
Явно този хорар не се оказа верен, а само този, в който питах дали ще има трудов договор. Много ме е яд, че нищо не стана, а и баща ми взе да ми се муси.
  В доста случаи преносът на светлина от Луната е дал положителен отговор, дори акто аспектите не са хармонични, а в твоя случай сключва хармонични аспекти, единственото, не взех под внимание, че АСЦ  е via combusta

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3192 -: Май 05, 2015, 03:49:42 pm »
Ясно. Благодаря, akruks!
А по горния хорар можеш ли да кажеш нещо? Мислиш ли,че опасенията ми са напразни?
Днес ходих все пак до банка ДСК и ми казаха, че нямам открита сметка там, и не е толкова лесно да се отпусне кредит на някого, но все пак знам ли. Ходих и до магазина и там ми казаха, че чак в понеделник ще могат да ми върнат въпросната декларация.

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #3193 -: Май 05, 2015, 06:26:16 pm »
значи това е отразила картата - поработи  малко, взе някой лев.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13940
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3194 -: Май 05, 2015, 06:32:51 pm »
Има нещо друго, което ме тревожи. Преди няколко дена в този магазин, в който кандидатствах, ми бяха казали да попълня и подпиша една декларация за издаване на дебитна карта в банка ДСК (с тази банка работели и там да ми превеждат заплатата евентуално). Направих го, защото мислех, че ще назначат. Сега обаче се зачудих дали пък няма да използват тези данни за нещо нередно. Доколкото знам, дори така може да се изтегли и кредит. Как мислите, има ли такава опасност? Днес, като ми отказаха да ме назначат, си я поисках, а ми казаха, че щели да я махнат, обаче не знам дали да им вярвам.
Няма да злоупотребят, споко, няма как с документи за дебитна карта да изтеглят кредит от твое име, за последното има отделни документи, които лично ти трябва да разпишеш в присъствието на кредитен консултант.  И самата дебитна карта трябва да получиш лично ти в банката, понеже сметката е на твое име, те не могат да я вземат и ползват.
« Последна редакция: Май 05, 2015, 06:34:51 pm от akruks »