Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1580946 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Общи хорари
« Отговор #3375 -: Юни 05, 2015, 03:10:12 pm »
Ти не пита ли нещо подобно по едно време, че не помня точно, но там картата трябва да показва нещата.   По тази карта Слънцето У1 в 10д ще извърши съвпад с Марс У9, та може да си уредиш документите в близките дни и да заминеш в уречения срок. Последният аспект на Луната У12 в 5д е квадрат с Уран У7 в 9д, в крайна сметка няма да си удовлетворена от страна на партньор/и, свързан/и с това пътуване.

ОВ до момента - паспортът бил готов, обаче шофьорите на МВР-то забравили да минат днес през паспортен отдел в Пловдив, за да го вземат  :d030: Чакам понеделник :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13941
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3376 -: Юни 05, 2015, 03:13:01 pm »
ОВ до момента - паспортът бил готов, обаче шофьорите на МВР-то забравили да минат днес през паспортен отдел в Пловдив, за да го вземат  :d030: Чакам понеделник :)
точно за понеделник го пресметнах, но не посмях да го напиша, че не винаги съм точна с времето  :)

Happy58

• Гост
« Отговор #3377 -: Юни 05, 2015, 03:14:31 pm »
точно за понеделник го пресметнах, но не посмях да го напиша, че не винаги съм точна с времето  :)

е, поне един човек да има далавера от тази работа - ти получи ОВ за изчисленията :) :) :)
на мен лично ми е притеснено, дали и в понеделник ще успее да го вземе братовчедка ми :) и да ми го изпрати.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3378 -: Юни 05, 2015, 03:20:33 pm »
е, поне един човек да има далавера от тази работа - ти получи ОВ за изчисленията :) :) :)
на мен лично ми е притеснено, дали и в понеделник ще успее да го вземе братовчедка ми :) и да ми го изпрати.
Хепи, каква далавера- нали не вземам пари за хорари, но благодаря за обратната връзка- добре е за всички нас, които проявяваме интерес към хорарната астрология.

Happy58

• Гост
« Отговор #3379 -: Юни 05, 2015, 03:22:18 pm »
Хепи, каква далавера- нали не вземам пари за хорари, но благодаря за обратната връзка- добре е за всички нас, които проявяваме интерес към хорарната астрология.

нямах предвид пари, а това, че ще получиш ОВ за изчисления - все пак получаваш :)

нека малко да се пошегувам де, да го избия на майтап, та белким напрежението ми се разсее малко  :d030:

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #3380 -: Юни 06, 2015, 07:47:25 pm »
Преди малко зададох въпрос за брат ми дали е жив и дали скоро ще получи някакви вести за него.
Странно, получи се ранен асцендент, а това че неговите У1 и У8 са ретроградни, още повече ме обърква.  :-X

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #3381 -: Юни 06, 2015, 09:11:44 pm »
Според класиците ретрограден малефик на Асцендента уврежда въпроса, а и като цяло прави картата по-трудна за интерпретиране. В случая обаче брат ти е представен от ретро Сатурн.

Според мен новини за него може да получиш, но може би не чак толкова скоро и могат да дойдат не лично от него, а от други хора, нещо от/чрез някой да научиш.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3382 -: Юни 06, 2015, 09:41:02 pm »
Благодаря, Лили!
Наскоро писах до Светия Синод с молба да се направи проверка из манастирите за него и ми отговориха, че са получили информацията и че ще направят проверка, за да ни помогнат, макар че може да мине малко време. Преди месеци майка ми беше говорила за това с Пловдивския митрополит Николай и уж обеща да ѝ помогне, но се разбра, че всъщност не е стигнало до Синода.
Отделно, писах до някои манастири, на които им намерих имейлите/ фейсбук страниците и от някои получих отговор, че такъв човек не е идвал до тях, а с Троянския манастир даже разговарях по телефона и ми казаха, че не е толкова лесно да се приеме човек в манастир, особено пък без лични документи. Има обаче манастири, на които бях писал, но все още не съм получил никакъв отговор, чудно защо ли.

akruks

• Hero Member
« Отговор #3383 -: Юни 06, 2015, 10:45:57 pm »
Преди малко зададох въпрос за брат ми дали е жив и дали скоро ще получи някакви вести за него.
Странно, получи се ранен асцендент, а това че неговите У1 и У8 са ретроградни, още повече ме обърква.  :-X
Ранен АСЦ нали знаеш, че ще е нужно повече време за развитието на въпроса или пък обстоятелствата около въпроса ще се променят. Сатурн У1 за него в твоя 12д, съвпад с твоя АСЦ- все едно е до теб, а не го виждаш... Иначе Луната У8 (въпросът е дали е жив) ще направи последен аспект секстил с Уран У1 за брат ти в негов 3д на К3- все някакви вести трябва да има, но няма да е скоро- след 13 седмици, а може и месеца.
« Последна редакция: Юни 06, 2015, 10:48:00 pm от akruks »

Happy58

• Гост
« Отговор #3384 -: Юни 06, 2015, 10:57:34 pm »
Ранен АСЦ нали знаеш, че ще е нужно повече време за развитието на въпроса или пък обстоятелствата около въпроса ще се променят. Сатурн У1 за него в твоя 12д, съвпад с твоя АСЦ- все едно е до теб, а не го виждаш... Иначе Луната У8 (въпросът е дали е жив) ще направи последен аспект секстил с Уран У1 за брат ти в негов 3д на К3- все някакви вести трябва да има, но няма да е скоро- след 13 седмици, а може и месеца.

залагам на червеното - имаше подобни индикации при дирекциите за тази година

Veselin

• Hero Member
« Отговор #3385 -: Юни 06, 2015, 11:13:09 pm »
Благодаря много, akruks, Happy58!

Сатурн У1 за него в твоя 12д, съвпад с твоя АСЦ- все едно е до теб, а не го виждаш...
Това ме накара да се замисля - възможно ли е да някъде съвсем наблизо, точно под носа ми?  :017:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #3386 -: Юни 07, 2015, 12:00:48 pm »
Ще се омъжи ли сестра ми скоро? Под скоро разбирам 1 година. :) Въпросът го задавам аз. Тя ме помоли, ако е от значение.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #3387 -: Юни 07, 2015, 04:06:15 pm »
Венера и Марс нямат аспект, но са в знаков секстил, Луната ще направи последен аспект с Марс У7, клони ми към Да  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #3388 -: Юни 07, 2015, 04:06:54 pm »
Ще се омъжи ли сестра ми скоро? Под скоро разбирам 1 година. :)

Според мен може да създаде дом и семейство, но по-вероятно е това да се случи до две години.

Вече има ли конкретен мъж в живота й или въпросът е зададен принципно?

Като че ли на този етап още не е решила окончателно дали желае да се сбогува със свободата и независимостта, дали да допусне друг човек в дома си. Има изградени навици и стил на живот, които ще търпят промяна, ако смята да заживее с половинка, нужна ще е малко повече адаптация. При такъв хорар по-скоро бих казала, че положителният отговор ще зависи от някакъв компромис от нейна страна.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #3389 -: Юни 07, 2015, 04:15:55 pm »
Според мен може да създаде дом и семейство, но по-вероятно е това да се случи до две години.

Вече има ли конкретен мъж в живота й или въпросът е зададен принципно?

Като че ли на този етап още не е решила окончателно дали желае да се сбогува със свободата и независимостта, дали да допусне друг човек в дома си. Има изградени навици и стил на живот, които ще търпят промяна, ако смята да заживее с половинка, нужна ще е малко повече адаптация. При такъв хорар по-скоро бих казала, че положителният отговор ще зависи от някакъв компромис от нейна страна.
Да, Лили, много точно.
Да, има мъж. Живее с него и аз, лично, много го харесвам. Тя го мисли за инфантилен и безотговорен. Страхувам се, че ще се отплесне в грешна посока.