Здравей Дракониада.
Луната се намира в четвърти дом на колегата ти и ти всъщност ми се струва питаш ще умре ли. Развълнувана си, драматизираш и си в неизвестност, може би се съмняваш в диагнози и лекари. На аз мисля че ще се оправи. Вярно е, че марс в падение в рак от 2 дом прави квадратура към уран в овен в 10 показва внезапното намаляване на жизнените сили и още не е стабилизиран, но У12 венера предстои да стане ретроградна и да напусне знака на своето падение, за да направи съвпад с добротвореца и у7, юпитер, а също и тригон с уран и това вещае промяна в ситуацията - излизане от болница - намиране на точния лекар и подобряване така внезапно както и се е влошил или с използване на нетрадиционни или нови методи, като преди това вероятно ще има известна задръжка в състоянието му - венера ще мине през квадрат с ретро сатурн, у8.
Освен това луната е в съвпад със СЛВ и е в 4 дом и това има благотворно влияние, а този съвпад прави, макар и разходящи, секстили със слънце/меркурий, У1 /колегата ти/ и сатурн в 6 дом, а слънце/мерк - тригон с него.
И на теб благодаря за гледната точка.Ситуацията още е същата-т.е няма поставена диагноза и лечение за нея.Докторите се занимават с това да елиминират предполагаеми много гадни диагнози,което все пак е нещо.Неговото състояние е същото като вече няма проблем със сърцето.
Всички имаме едно наум за лекарската каста,знам,че там все още има хора с призвание,които могат,знаят,разбират и се борят за живота на хората.Прави сте,че бях много развълнувана,драматизирах,защото той ми предаде неговите страхове и неизвестност,а за мен всичкото това беше много изненадващо.Но вече сдъвках информацията,преспах 2 нощи и съм напълно спокойна.Чувам го по телефона,хилим се,разказвам му какво става в работата и че ми трябва,защото изобщо не мога да се справя без него. :d030: :012: И той ми вярва.
Казах му и че е мързел безподобен и стига е лежал,че ще отида да си легна при него да си попочивам малко и аз.
Щом ми каза да отивам-значи няма да мре. :043:
Благодаря на всички,че ме извадихте от ужаса на 8домния солар :08: :08: :58:
То не само на него,ами и Плутон ми е квадрат на Венера/Слънце.Уран още е върху тях....