Луната управлява К8. За изгубени вещи използвам К2. И не разбирам защо коментираш често моите тълкувания? Не помня да съм коментирала някога твоите? Относно това в чии ръце е била държана изгубената вещ също използвам друго тълкувание.
Каква е целта и смисъла на това, освен, че е досадно? Досега си мълчах, но не ми е приятно. Ако имаш друго тълкувание не намесвай моето име, а директно отговори на човека. Ок?
Или най-добре дз спра да пиша във форума, за да те оставя на блестиш на спокойствие?
Аз не съм тук, за да блестя, а да се забавлявам. И да си тествам самопридобитите (най-вече) знания.
Това предполагам е адресирано към мен, съдейки от последвалите коментари, че нали не коментираш моите коментари, а в случая това правиш, но без да ме цитираш, което не е ок, защото каквато и да съм - съм пряма и казвам директно в очите на човек това, което мисля, а не зад гърба му, да се крия зад никнейм и никой да не знае коя съм, що съм и какво искам...
искам открити и честни взаимоотношения, че съм уморена от интриги и драми по астрологични, литературни и всякакви форуми, фейсбуци и прочеее... Имам си достатъчно тежки (реални) проблеми за разрешаване, за да си губя енергията в дребнави и никому ненужни разпри
Апропо, достатъчно висока съм (буквално), за да стъпвам върху теб или друг, че да се издигна
И обещавам никога повече да не те цитирам по никакъв повод, тъй че не ме намесвай по никакъв начин в решението си да напускаш форума. Забавлявай се, няма да ти преча и извинявай, че имах друго мнение за теб и те приех свойски, като любител на астрологията!