Здравейте на всички. Миналия ден и аз си зададох въпрос, но не посмях да го постна, сега гледам че и в моята хорарна карта, луната е без курс. Въпроса ми беше, къде ми е стария телефон, къде съм го завряла? Вътре няма карта и от доста време седеше върху бар-плота, но нямам спомен кога и къде съм го прибрала, а ми трябва...Ако картата нещо подсказва ще се радвам да разбера и да се насоча да търся там. Но по принцип прерових възможните места. Благодаря предварително!
Меркурий у2, описващ търсената вещ, е ретрограден, което показва, че за намирането ще е нужно повече време и по-усилено търсене, освен това предметът е между други вещи, може да е затиснат между тях, а при намирането няма да е в пълен обем, може да е повреден.
Съществува вариант да е откраднат, защото Луната и У2 са извършили квадрат с У7 и К7
Мястото където би могъл да е, това е твоята месторабота или мястото у вас където вършиш работата си, в жилището на твой партньор (делови), стаята където майка ти прекарва по-голяма част времето си, местоработата на децата ти, вещите на племенници и некръвни роднини, посоката е юг.
Меркурий У2 ще извърши хармоничен аспект със СЛВ във 2д, така че може и да се намери.