Ето още една карта на жена, с наскоро отминало значимо събитие, което е?
По тази карта ми се струва, че събитието засяга партньорската сфера, но неговата насока зависи от точността на часа на раждане. Картата ректифицирана ли е? Само при 4-5 минути по-ранен час знакът на МС минава в Дева, сменя се и управителят му - на фокус излиза квадратурата на Меркурий с Марс на ДС.
При МС във Везни имаме хармоничен дирекционен аспект на Венера към оста МС/IC, натално Венера е разположена в 7 дом в съвпад с Юпитер. По същото време дир. Сатурн прави квадрат с нат. Венера - не винаги дава неблагоприятни събития, зависи от останалите фактори. В случая хармоничният аспект на дир. Венера с МС смекчава негативното влияние на Сатурн, а и в радикса Венера има хармонични аспекти - съвпад с Юпитер и секстил със Сатурн.
Но същевременно имаме дир. МС в съвпад с нат. Уран, не знам дали вече е проработила дирекцията в събитиен план. Тази дирекция отключва наталната квадратура със Слънцето. Тук имаме дневно раждане - Слънцето е сигнификатор на съпруга, натално то има аспекти с Уран и Сатурн. При всички положения би трябвало да са засегнати отношенията с брачния партньор, но само по тези данни се затруднявам да определя насоката, дали е положителна или неблагоприятна.
При малко по-ранно раждане, както казах, на фокус излиза квадратурата между Марс на ДС и Меркурий в 9 дом. Транзитният Сатурн веднъж вече е направил квадратура с нат. Меркурий, предстои да се повтори. Според мен при този вариант е възможно по-неблагоприятно развитие. Меркурий в картата управлява и ДС. Ако МС минава в края на Дева, възможността да има разногласия с брачния партньои и да се повдигне въпрос за фактическа раздяла е по-висока.
В тази карта се двоумя между сключване на брак и прекратяване на вече съществуващ такъв. При МС във Везни прогнозата е по-благоприятна.
Интересно, в тази карта АС/ДС са по оста Алдебаран/Антарес. АС е в точен съвпад с Антарес. А брачният партньор, ако вече има такъв, с по-високо социално положение ли е? В тази карта има подчертана тенденция да се привлече по-заможен и успешен партньор, особено ако МС е във Везни. И в голяма степен реализацията на тази жена ще е посредством успешно партньорство, брак. Доста е амбициозна в това направление.