Стреличка, втората карта е без час на раждане.
Имам още един приятел, който е осиновен, но датата му на раждане е голяма мистерия, която сам създава.
Но на мен ми прави впечатление, че при горните две карти има интересни събития - Новолуние в първата. И Слънчево затъмнение при втората карта, което е няколко дена преди раждането на мъжа.
Човекът с картата енигма е роден в някоя от следните дати: 14,15,16 Март 1972, Плевен. Според мен е на 15 Март, защото тогава има Новолуние. Новолунски рибок, което много му подхожда като нрав, живот.
При първата карта, която съм сложила горе, може да се направи още една, заради близнака. 20 минути по-късно е роден, което измества Сатурн в 7 дом.
При него детството е било по-трудно, отколкото при брат му. И двамата са знаели, че са осиновени. По-големият близнак не е знаел, че има брат. По-малък е знаел, издирил е родителите им, той е издирил и брат си(Тн).
Интересното е, че и двете бебета са били осиновени от приемното семейство на по-голям близнак(на ТН карта
). Но дни след осиновяването, от дома/служба са се свързали със семейството, за да им обяснят, че едното момче е тежко болно и ще умре, трябва да го върнат. Така и правят. Де факто, не е било нито болно, нито е щяло да умира, но явно са имали планове да бъде дадено на друго семейство.
Сатурн в 7 дом при него може би показва по-трудното детство и мнимата "смърт". Според мислите на Стреличка.
20-те минути разлика изместват Уран на к12 точно, което съвсем акцентира. А Лилит отива в 12 дом. При карта Тн Лилит е на Асцендента.