смразяващите истории имат своите екстри-спират стареенето за ужас на пластичната хирургия
моето хоби и забавление,знам ли У5 в 6,предполага работата да ми е забавление и забавленията работа,както и всички отговорности ги приемам като забавление к5 коза-сатурн в 6 водолей,както и ежедневната задължителната програма по 6 да отработвам забавлявайки се,самозалъгвам се тоест
погледа в бъдещето,чрез астрологията си ми е хоби и не бих възприела като работа,прекалено отнемащо личната свобода като задължение,последен кралски градус-кеф ми трошим камъни в" кариерата",кеф ми не трошим
катереното по върхове ,но не житейски,а за забавление и за здраве /здрав дух в здраво тяло/са пак по сатурн у5 в 6 дом чрез постоянно движение -марс /уран /У6/на асц.дева...разхождаме адреналина и холестерола без опция- натрупване,контрол и пак контрол- сатурн,забавлявам се с ролята на сизиф и камъка,/пак сатурнов / за шок и ужас на околните/ каре уран-слънце/,сатурн ми упр.меркурий У1,10,физ.активност и обществено-приемливата панорамната снимка
друго забавление ми е да въвеждам ред в хаоса и хаос в ред.... и децата са активни участници ,хоби-работа
сатурн изцяло е ограничил хазатната тръпка,като забавление,до степен да залагам в мислите си,но не в реалността,някой му викат благоразумие,други пресметнат риск, аз просто скука за слънце в стрелец
шиенето на гоблеми и плетенето не ми се връзват много със сатурн,може би със 6 дом и схемите, но пък ми дадоха търпението,дефицитно за карето слънце-уран/асц.