Автор Тема: Хоби и забавление  (Прочетена 25402 пъти)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
Хоби и забавление
« -: Август 24, 2013, 01:15:33 pm »
Споделете, ако искате какви са хобитата ви, как се забавлявате, какво ви доставя удоволствие, как се разтоварвате от напрежението в ежедневието  :) И защо е така астрологично  :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Хоби и забавление
« Отговор #1 -: Август 24, 2013, 01:25:36 pm »
Хобито е ясно :)
Разтоварвам се най-вече с ходене по дискотеки, с пътуване, тоест-по слънце в 5-ти, тригон марс в 9-ти
Много ми е опростен животът :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2 -: Август 24, 2013, 03:52:58 pm »
Работата ми е хоби ,забавлявам се работейки ,макар в последните няколко месеца да не е точно забавление поради ред причини ;доставя ми удоволствие другите да се смеят с мен,да изкушавам и да ме изкушават ;разтоварвам се със сън и Мартини.

5-ти дом Овен ,Марс в Стрелец в 1-ви (не знам дали е в съвпад с АСЦ ) ,секстил Юпитер/Уран ,в 5-ти дом стелиум -ЛУна У8,Венера У6/11,Сатурн У2 .
Астрологично е така ,защото Нептун ми е на АСЦ ,а аз съм със Слънце в Риби и Марс в 1-ви дом, упр АСЦ е Юпитер  -виждам всичко приказно,но не ми пука ,защото и утре е ден . :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #3 -: Август 24, 2013, 07:41:52 pm »
Меркурий управлява 5-ти дом и се намира в 12-ти. Примерно, обичам да чета нещо на спокойствие. Обичам да се разхождам, да гледам определени видове спорт, научно-популярни предавания, да уча езици (но съм много мързелива в това), да пея фалшиво (;D), да танцувам. Смятам да превърна спането в хоби - много би било приятно и полезно. ;D

Papy

• Hero Member
« Отговор #4 -: Август 24, 2013, 07:51:47 pm »
Как забравих книгите
Откакто се помня

Също научнопопулярни филми, дискавъри, филми за масови убийци и психопати, неразкрити случаи, медицински открития, изследвания на мозъка, тялото, психиката, филми за духове, медиуми, йоги, всякакви екстрасензорни възприятия

Последно време не мога да чета вестници, нямам търпение

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #5 -: Август 24, 2013, 08:03:39 pm »
За извънземни пропусна. Знаеш ли как се смея на прическата на един от "Извънземни от древността". ;D Цукалос ли, какъв беше там.

Харесвам филмчета по астрономия, медицина, биология. В тази връзка препоръчвам Mystery Diagnosis в Youtube. Има едно Discovery Crime and Investigation, но го нямам в кабелната/сателитната за жалост. Поредицата "Жени убийци" е направо смразяваща.

Papy

• Hero Member
« Отговор #6 -: Август 24, 2013, 09:30:51 pm »
Поредицата "Жени убийци" е направо смразяваща.

Понякога са много хитри
А понякога много злобни
Историята за две приятелки-от години, едната се разболява от гадна болест, другата я застрахова, за да не са гладни децата на болната, ако умре; болната оздравява, приятелката я убива (запалват я с един помощник-къщата изгаря за секунди), приятелката прибира застраховката, а на децата дава 200 долара-е, направо ме срази

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #7 -: Август 25, 2013, 11:51:08 am »
смразяващите истории имат своите екстри-спират стареенето за ужас на пластичната хирургия

моето хоби и забавление,знам ли У5 в 6,предполага работата да ми е забавление и забавленията работа,както и всички отговорности ги приемам като забавление к5 коза-сатурн в 6 водолей,както и ежедневната задължителната програма по 6 да  отработвам забавлявайки се,самозалъгвам се тоест
погледа в бъдещето,чрез астрологията си ми е хоби и не бих възприела като работа,прекалено отнемащо личната свобода като задължение,последен кралски градус-кеф ми трошим камъни в" кариерата",кеф ми не трошим
катереното по върхове ,но не житейски,а за забавление и за здраве /здрав дух в здраво тяло/са пак по сатурн у5 в 6 дом чрез постоянно движение -марс /уран /У6/на асц.дева...разхождаме адреналина и холестерола без опция- натрупване,контрол и пак контрол- сатурн,забавлявам се с ролята на сизиф и камъка,/пак сатурнов / за шок и ужас на околните/ каре уран-слънце/,сатурн ми упр.меркурий У1,10,физ.активност и обществено-приемливата панорамната снимка
друго забавление ми е да въвеждам ред в хаоса и хаос в ред.... и децата  са активни участници ,хоби-работа
сатурн изцяло е ограничил хазатната тръпка,като забавление,до степен да залагам в мислите си,но не в реалността,някой му викат благоразумие,други пресметнат риск, аз просто скука за слънце в стрелец
шиенето на гоблеми и плетенето не ми се връзват много със сатурн,може би със 6 дом  и схемите, но пък ми дадоха търпението,дефицитно за  карето слънце-уран/асц.

Papy

• Hero Member
« Отговор #8 -: Септември 08, 2013, 09:15:02 pm »
Мда, не съм много в час
Какво мислите-у5 във 2-ри - новият, старият-в 10-ти

Както един астролог ми каза преди време-прави само каквото те кефи и всичко ще е ок-а дали?

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #9 -: Септември 08, 2013, 10:04:30 pm »
Цитат
Какво мислите-у5 във 2-ри - новият, старият-в 10-ти

Както един астролог ми каза преди време-прави само каквото те кефи и всичко ще е ок-а дали?

Папи, не знам с какво се знаимаваш , но от тази твоя констелация  ми изглежда доста лесно да печелиш пари от хибито си или от темите на 5ти дом ( като например изкуство, творчество, таланти, мода, драма, актьорство, знаимание с деца  и тн) и това дори да ти стане призвание. За мен това е добро разположение за хора на изкуствотоили детски учителки например  ;D  ( или хора с разни таланти), които искат да изкарват пари с талантите си и да ги превърнат в професия.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Papy

• Hero Member
« Отговор #10 -: Септември 08, 2013, 10:14:11 pm »
Мерси, Флора :)
Аман от тия детски учителки-никой да не се обижда, просто как пък един астролог/екстрасенс и какъвто и да е, един път не ги пропусна :)))
Официално заявявам на Вселената-няма да стана детска учителка
Няма.

Флора, шегувам се, ама то е и истина-веднъж една жена (няма да й казвам името) с медиумни способности някакви, беше много объркана относно мен, докато само говорехме, без да ме вижда
И в момента, в който ме видя, каза: "ама, как, вие се занимавате с деца или някакво изкуство, или поне-това трябва да правите"
Е-няма :)

Flora

• Hero Member
« Отговор #11 -: Септември 08, 2013, 10:18:34 pm »
 ;D ;D Ами Папи, може би трябва да се замислиш , щом не един и двама човека го усещат така  :P Че дори и разни екстрасенси  ;D ( сериозна работа ще да е това  ;) )  . Може пък да си направиш и един бизнес със заведения, защо не? Дискотеките, клубовете, баровете - все по 5ти дом, 2ри дом, 10-ти ако искаш. Там хем ще въртиш бизнес, хем контакти ( като един истински водолей).  :) Пък може и да значи, че просто е важно любовите ти да са финансово обезпечени и да имат добър социален статус  :)
And nobody knows my name

Papy

• Hero Member
« Отговор #12 -: Септември 08, 2013, 10:32:48 pm »
Хах, ще си направя лятна дискотека, че за друга нямам толкоз пари :)
Супер идея, аз ще се забавлявам най-много :)))

Flora

• Hero Member
« Отговор #13 -: Септември 08, 2013, 10:39:23 pm »
Абе най-добре опъни един чаршаф и прави лятно кино ( за да се спестят пари слагай "актьорите "зад чаршафа, направо театър ще го докараш ). Малко музика за след прожекцията и си ок  ;) ;D
And nobody knows my name

Papy

• Hero Member
« Отговор #14 -: Септември 08, 2013, 10:51:51 pm »
Абе най-добре опъни един чаршаф и прави лятно кино ( за да се спестят пари слагай "актьорите "зад чаршафа, направо театър ще го докараш ). Малко музика за след прожекцията и си ок  ;) ;D

Аа-не, ще трябва амфитеатрална сцена, което вече не е толкова лесно
Но пък може кино от ония-с коли
Защо ли в бг не са популярни