Някой може ли да сподели инфо за размяната на местата на Лунните възли?
При мен предстои в началото на следващата година и ще е в домове 1/7.
едва ли ще е ознаменувано с някакво специално събитие. Но със сигурност нещата с теб, вътре, ти, ще се променят. По това време аз вече бях на пътя да осъзная и започна да прилагам най-накрая СЛВ в живота си.
Разгледай си твоя - по дом, знак, аспекти, управители .... и виж, дали работиш по СЛВ вече или още си в хватката на ЮЛВ. Така ще ти е по-лесно да преминеш през перида, а и ще бъде по-продуктивно.
Ето цитат от книгата на Селесте Тил:Транзит на ЮЛВ върху натален СЛВ:Този транзит често показва време на кръстопът в жизнения път, защото много силно способства развитието. Ражда се ново съзнание, главно чрез/за сметка на взаимодействие с другите хора. Човек е длъжен да обедини това, което е узнал сам за себе си с приемането мненията на другите и техните гледни точки. Период на интензивен контакт с окръжаващите, възникват нови отношения.
при мен, при самия транзит нямаше такова активно взаимодействие с много хора, но пък смених/добавих нови интереси и група по интереси - времето на заниманията ми с нумерология и астрология.