Транзитен СВ ми е в съвпад с нат. Луна.
Конкретно събитие няма, освен че се чувствам много неудовлетворена от начина, по който се развива живота ми.
Мъчи ме и предстояща уранова опозиция, и предстоящ трети точен съвпад тр Плутон с Венера, и преминаване на при Луна в Риби.
Уж всичко е наред, а вътрешно се укорявам за изборите си, довели ме дотук.
Корея,мъчи те активираната нат.квадратура Луна/Плутон от тр.слв,Луната У1,засегната си лично,но е нормално да го преживееш на емоционално,не на събитийно ниво,сдръхчувствителна си,довери се на интуицията и активираното подсъзнание чрез сънищата,символи и знаци в битието,те ти подсказват какво трябва да промениш,за да не се чувстваш неудоволетворително, използай нат.тригон луна-уран/слв,промени нещо,започни от вънщен вид,облекло,навици,битовизми,отношение-взаимоотношения,промени реакциите ти спрямо повтарящи се събития,които те товарят емоционално.започни да учиш нещо ново,което ти носи нови усещания,нови хора в обкръжението
Луната е и майчината фигура,ако има проблем там го изчисти,ако грижите за някой/нещо ти тежат промени начина по който възприемаш ситуацията
През периода ще получаваш подръжка от околните,думи-жестове-действия, забелязвай ги малките радости и блага,популярност чрез промяна,излъчвай любов към живота и ще получиш същото,тогава и укори и вина ще изчезнат,като ги замени усещането за лекота и пълнота,пр.луна в риби е в тригон към наталната,използвай тази сила за добротворене.... :08:започни промяната с мисленото, не си зле,започва твоя добър период от живота,и то започва с промяна на това,което не искаш да промениш и приемеш,тогава урановата опозиция ще спре да те мъчи ...
имала си СЗ на 2.07.2019 10,37 Рак точен съвпад Асц/Луна,сарос 3N-темата пак е новости,свързани с млади хора или новости,които трансформират ситуация,новолунието 28.09 везни го квадратира,какво смени във начина на отношения с околния свят,какво се случва при теб през този период м. 07-09,което неглежираш от страх да загубиш сигурност-стабилност-спокойствие
на 26.12 предстой СЗ Козирог в опозиция на асц,промените ,ако не са агирани ,то в следващите 6 месеца след него ще се наложи да реагираш и те ще са наложени отвън,ще идват от събития-хора