Точно пишех за Пепеляшкините транзити,които не сработват,след като има добри предпоставки за "щастливи връзки" в Рождените карти.
Струва ми се,че винаги ще се намерят оправдания в натала или при транзитите защо някой "късметлийски" транзит не е сработил.
Аз лично съм почти отчаяна да наблюдавам транзити на вътрешните планети,вкл и Юпитер,основният добротворец и разчитам на напрегнати транзити на тежкоатлетите,дори квадратури,дори опозиции.Знаем,че тогава се развива огромно напрежение,а сериозните неща,сериозни промени се случват с много енергия.Години чаках да дойде кардиналният кръст и да раздвижи "въздуха".
За това вярвам,че точно опоз на трз Хирон с Венерата и Плутон може да направи нещо. :08:
Аз умишлено ги изброих всичките
Според мен трябва да се стъпва на натала - все пак, всяка една планета е широкобхватна, но за всеки един човек тя действа само там, където се е персонализирала в натала му. При мен Хирон е ретро, в съвпад с ретро Сатурн (У7), в Риби, и прави един куп натални аспекти.
Вече съм споделяла за любовните си изпълнения, така че това не е толкова интересно, колкото факта, че след всяка моя връзка, партньорът ми е "излекуван" за сметка на моята жертва (която аз обаче добромолно давам).
И като видя аспект вече на Хирон и ми "настръхва" косата - за никакви Пепеляшкови неща при мен не става въпрос - направо си плащам по списък
- та наталните предпоставки са си много важни.