Цитат на: Рени в Януари 29, 2014, 12:03:29 amСилен в "рибното", слаб в типично "марсовото " -това задоволява ли те като отговор ?!?точно така :08:
Силен в "рибното", слаб в типично "марсовото " -това задоволява ли те като отговор ?!?
Има ли някой планети /връх в 13 * Рак /Козирог да сподели какво му "подари " стационарна Венера ,че и с Плутон там ?!?
Само ме "тестваш " ти
Ако говорим за лов на шарани - да. Ама те сами му се лепят, без да е нужно да слагат мрежи.Голямо рибно стопанство. :043:
Цитат на: Рени в Януари 29, 2014, 08:38:59 pmИма ли някой планети /връх в 13 * Рак /Козирог да сподели какво му "подари " стационарна Венера ,че и с Плутон там ?!? Уран на 12, Нептун на 15. Уран е у6, Нептун е у7. ПАРИИИ ми донесе - неочаквани. За едни списваници по студентския вестник от преди 5 века. И интересното беше, че ми дадоха два пъти пари за едно и също нещо - от два различни източника средства за финансиране на клубната дейност на университета. :85: Не бяха никак лоша сума предвид факта за какви материали става въпрос - по едн страица.
Да, с главната редакторка на вестника - много приятна женичка и в кабината и имаше още някакв мазна и ядосана "репортерка" пак от вестника и някакво момче, но те ми бяха много противни, не се броят.
Да, по чудо при мен нещо да даде наистина реални събития, а не вътрешни състояния, както става в общия случай. :012: Дано да си остане и занапред така. :012:
Вярно, че и това трябва да има. Но освен опозицията на Сатурн у 5 в 5ти с тр, Юпитер, друго не се сещам да минава от там, а тя е преди другите съвпади, хахаха. Еххх, този хазарт значи, много сигнификатори трябват, много нещо. :012:
В този, да, но принципно не се оплаквам от липса на късмет - не е като да винаги да разчитам на него, попринцип винаги съм подготвена, но ако имам нещо издънено, случайността доста често ме спасява.