Надявам се не се сърдите, че повдигам стара тема.
Преди писах в друг форум и там имаше тема за елекциите, но по специално за козметични процедури.
В случая, реших да си направя елекция за боядисване (1-во в живота ми - на цялата коса, преди мнооого години само веднъж съм била на кичури)
Oбикновено, когато ходя на фризьор, също избирам часовете и съм забелязала, че има значение за резултата - дали ще е просто добър, или ще е Уау!.
Та, за пръв път се боядисах днес (цялата коса), избрах си час, ето и картата, а ще напиша и резултата какъв е.
9/11/2020, 19:00pm
Ден на Луната, час на Меркурий.
Асц. Близнаци, Меркурий във Везни, диспозиторът е на трон (Венера във Везни), в 5-ти дом - дом на радост на Венера. Картата е нощна, управители на въздушния триплицитет са Меркурий и Юпитер.
Подходяща карта за първото боядисване, според мен.
Избрах цвят, който не е обичаен за мен - вероятно тук има роля Меркурий, който макар и във Везни, не е планета на красотата per se, това си е една планета без пол, по-интерена и необичайна ли, как да кажа. Поне за мен изборът на този цвят (dark violet)) си беше крачка към нещо различно, но резултатът е лек и все пак естетически - знакът е Везни и няма нищо прекалено в крайната визия. Боята хвана добре, и то много, няма поражения по косата. От резултата съм доволна.
Странно е, защото на моята тъмна коса въпросната боя не хвана по начин, по който да е много видим, и все пак е видим, за да се чувствам различно и красиво.
Това беше моят опит за анализ на карта за елекция, за козметична процедура.