Хайде казвай! Картата виси тук вече няколко дни...Който е искал нещо да каже, е казал...
Ок, щом няма други желаещи, ще кажа.
Разглеждайки ведическата й карта, и аз съм се чудила защо с тоя потенциал има толкова скромна, бих казала, реализация.
В тази връзка ще кажа, че за пореден път се убеждавам колко е важен ранният старт - онзи, който ти дават семейството и близките чрез подкрепа или неподкрепа. Не бих я нарекла талантлива - Венера в Риби (екзалтирала и по тропикал, и по сидерал) никаква я няма в това отношение, някак й куца чуството за стил и естетика.
Не е конфликтен човек, но е доста пробивна, защото животът я е научил да се справя сама,
без да подбира средствата. В професията бих казала, че реализира по съвпада на Марс и Меркурий в 6 дом - не е занаятчийство, а разнообразни професии, неизискващи кой знае какъв ценз, колкото да си изкарва насъщния. Качествата, които най-силно изпъкват при нея, включват комбинативност, хитрост, меркантилност, нюх за изгодна ситуация.
В повечето случаи е била или офис асистент, или секретар. Притежава уникален талант да надушва изгодни и благоприятни възможности, да създава полезни връзки и контакти (често с по-възрастни мъже) и да се възползва максимално от тях. Както казах, там скрупули няма.
Не притежава висок образователен ценз и има полувисше образование ("туризъм"). Но винаги съм се чудила как успява да си намира хубава работа, а всички знаем, че тук конкуренцията е голяма и има доста образовани хора. Тя просто го може, умее да се възползва от всяка една възможност и да я обърне в своя полза. На пръв поглед скучна и мрънкаща, тя е много дейна в работата. Никога не съм работила в един колектив с нея, но мисля, че е кадърен служител - умее да се възползва и от малкото способности, които има, и да ги насочи там, където са най-необходими.
Както казах, била е на различни длъжности, но никоя от тях не е свързана с управленско ниво. Офис секретар, брокер в агенция за недвижими имоти, митнически агент (за последното не съм сигурна, защото доста лъже и преувеличава). Характерна нейна черта е винаги да лъже относно позициите, които заема в службата, както и относно компетенциите, по нейни думи трябва да е била почти управител. Понавам и друга жена с опозиция Слънце/Сатурн по оста АС/ДС, но обърната (Слънце на АС, Сатурн и Луна около ДС) - същите лъжи.
Родителите й рано се развеждат, майка й среща българин и така емигрират тук, в малък провинциален град. Винаги са се нуждаели и може да се каже, че са били към групата на "социално слаби". Животът на тази млада дама не бе лесен, но това изгради характера й и я лиши от скрупули.
В момента, вече от няколко години е омъжена за своя голяма студентска любов (гаджета от първи курс), с него бяха 10 години разделени, но отново се събраха. Деца все още нямат, но мисля, че вече е по-щастлива.