Кои фактори Ви наведоха на учителската професия?
Слънце - в знак на Близнаци. Като знак Близнаците са медиатори -свързват Пролетта с Лятото,междинен знак(мутабилен,подвижен). Планета(управител) на Близнаците - Меркурий,за когото се пише,че е връзката между Земята и Небето. Вид учител... От Боговете(тоест от Бог) към Хората... И този Меркурий е в Трети натален дом,а този Трети дом,ако се погледне Мунданно,е дом на Близнаците - както Следва Първи Дом е Овен,после Телец,После Близнаци,тоест един вид Меркурий си е вкъщи,въпреки че знакът е Рак...,което пък говори за дълбочина на Ума,тук се сещам да кажа,че Меркурий символизира Ума... Та дълбок ум,майчински силни чувствителни мисли,от което... Учител... Освен това... Луната... която е символ на нашите потребности... Тя е в Девети натален дом,знак Козирог,но домът мунданно е дом на Знака Стрелец,който също е подвижен знак - свързващ Есента със Зимата. Знакът Стрелец се тачи с философски ум,мъдрост,острота,дълбочина на ума. Та това видях и така казах - ами учител,какво друго да е...
А за Лекарската професия... Управител на Асцендентът ви - Телец,е планетата Венера - Тя е в дванадесети натален дом,които дом Мунданно е дом на Рибите.. А рибите,тоест знакът Риби... Се свързва със служба,жертва,помощ,12-ти дом - затвори,болници. Та толкова... Звучи ми,а може би и на вас ви звучи просто,и според мен всъщност си е... Поне аз толкова знам и мога.