Нали вече писа, че работиш за сайт. В Уран в 6-ти дом и Водолей в 10-ти дом интернет работата е подходяща за теб. Всичко, свързано с нови технологии.
С Луна във Водолей чувствала ли си майка си емоционално дистанцирана или строга? Тя била ли е свободолюбива, сънувала ли е, че лети?
Със СЛВ в 5-ти дом трябва да се опиташ да си направиш едно дете. Може да стане бавно, заради Сатурн, но трябва да се опиташ. Някога забременявала ли си?
Можеш ли да кажеш, че трудно изразяваш гнева си? Срещаш ли мъже, които са манипулативни и проявяват агресия?
Можеш ли да кажеш, че един от родителите ти, вероятно майка ти, трудно е отстоявал себе си, не е бил самостоятелен и не е смеел да покаже агресия, да се заяви, да отстоява мнението си?
Да, работя в сайт, но в него има различни длъжности. Свързано е с интернет, но аз в никакъв случай не съм IT специалист примерно. Отделно въпреки Уран в 6-ти и водолей в 10-ти образованието ми е малко далеч от онова, което работя. Интересите ми са други и мечтите са били свързани с тях и с талантите, които казват, че имам.
За забременяването съм твърдо ЗА, даже ако може и 3 бих родила,
ама предвид понапредналата ми възраст едва ли ще се случи. Иначе мечтая да бъда мама
Не бих казала, че трудно изразявам гнева си. Ако съм афектирана, реагирам на момента като огнен знак.
Агресивни мъже не съм срещала и не съм имала отношения с такива. С тях друго се е "чупело" заради Сатурн в 5-ти предполагам, той ми дава големи спънки по дома и откъм деца, и откъм любов, и откъм творческа изява.
Майка ми е лъвица също. Мнение отстоява и още как.
Много грижовна и любяща, но строга, да, а и обича да контролира
Тя е емоционална, ако има причина, избухва, не е, като да си замълчи. За самостоятелност какво да кажа. Биолог, който обаче цял живот е домакиня и си гледа къщата и децата. В този смисъл може би татко се е грижел финансово (за нас със сестра ни до един момент, в който започнахме да следваме и работим).