Гледаме 9-ти дом, но какво търсим там? Ами ако У9 е изгорен? Или пък ретрограден? Ако там има малефици, или пък Лилит или Хирон?
Според мен ще зависи коя е планетата, която изгаря, какви аспекти има, колко градуса е съвпада... Най-общо може би ще има забиване по темата, трудно проявление, за което ще е необходима доста воля, ако се осъзнае ситуацията, за да се преработи.
Моят У9 е Плутон, който е в 8-ми дом в скорпион и прави само положителни аспекти в картата. Нямам планети в 9-ти дом, но през годините към доста неща съм проявявала интерес. Но има и момента, в който започвам да уча нещо и след време оставям, защото просто усещам, че не е моето - Уран в 10 дом. Общо взето обученията ми основно са по Нептун. Една постоянна самоактуализация се наблюдава - У10 в 1 дом в съвпад с У6
Не съм посещавала конкретно събитие по Семейни констелации, но съм запозната на какъв принцип работят.
Личното ми мнение е, че не са подходящи за всеки човек и всеки проблем. Знам за хора, на които не повлияха добре, но други се излекуваха.
Правила съм си сама генограма. Много неща могат да се открият... И определено мисля, че не сме толкова свободни, колкото си мислим, че сме, но и след като осъзнаем причинно-следствените и родовите връзки, не сме длъжни да живеем живота на някой друг...