Автор Тема: Кой привлича и кой преследва ?!?  (Прочетена 17330 пъти)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
Re: Кой привлича и кой преследва ?!?
« Отговор #45 -: Май 15, 2014, 08:42:50 pm »
А Рени, всичко е в сянка, аз не излизам сама от храсталака - ако аз съм Мохамед, планината винаги трябва да дойде при мен изпървом - т.е да ме цапардоса любовното чувство, но любов никога не търся.  ;)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #46 -: Май 15, 2014, 08:45:06 pm »
Директни в изразяването са- Огънят,акцент Марс/Юпитер/1-ви дом ,огнена Луна .
Земята е кратка ,точна ,практична-тук няма динамика.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #47 -: Май 15, 2014, 08:47:05 pm »
Е, в случая, поне за мен, ама аз имам и огън и земя, кратко и практично е да си директен. Иначе е ненужен разход на енергия и всичко останало. Просто губене на време в пилене на нерви - не знам защо хората са такива мазохисти и го правят.  :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #48 -: Май 15, 2014, 09:00:35 pm »
Е, в случая, поне за мен, ама аз имам и огън и земя, кратко и практично е да си директен. Иначе е ненужен разход на енергия и всичко останало. Просто губене на време в пилене на нерви - не знам защо хората са такива мазохисти и го правят.  :)

При теб се комбинират двете стихии по един много ползотворен начин-това е най-производителната комбинация ,почти винаги гарантира успеваемост,успех в начинанията ,така че- развивай я :)

Виж ,сега аз как ще комбинирам моите Огън/Вода в посока директност-Красиво и необходимо е да си директен. ;)

Но опасно директна е комбинацията Огън/Въздух-тук говорим направо  за  "Ко' речи за каруцата ми ?!? " :012:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #49 -: Май 15, 2014, 09:04:52 pm »
Абсолютно споделям за огън-въздух, аххахаах.  :D :D :D Те са непрактично директни чак.  :012:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #50 -: Май 15, 2014, 09:10:23 pm »
вие кой обиждате на въздух, а?

Рени

• Hero Member
« Отговор #51 -: Май 15, 2014, 09:26:57 pm »
Коментираме комбинацията Огън/Въздух,а не слънчевите Водолеи  :67: ;)

Рени

• Hero Member
« Отговор #52 -: Май 15, 2014, 09:28:07 pm »
Абсолютно споделям за огън-въздух, аххахаах.  :D :D :D Те са непрактично директни чак.  :012:

Цитат
Те са непрактично директни чак.   

Бинго!!! :clap: :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #53 -: Май 15, 2014, 09:28:47 pm »
Коментираме комбинацията Огън/Въздух,а не слънчевите Водолеи  :67: ;)

а, добре че огънят ми е малко

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
« Отговор #54 -: Май 16, 2014, 12:20:28 am »
И това не е предизвикало реакция от колкото опасна комбинация ?  ;D Рени преувеличаваш  :012:

Рени

• Hero Member
« Отговор #55 -: Май 16, 2014, 10:09:27 am »
И това не е предизвикало реакция от колкото опасна комбинация ?  ;D Рени преувеличаваш  :012:

Марс/Луна не ти дават достъп до тази комбинация . :012:

Не ме притеснява ничия реакция,но винаги съществува опасност при предизвикана комбинация . ;)

mail

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 93
« Отговор #56 -: Май 18, 2014, 03:48:02 am »
Имам марс съвпад к5 да си ви кажа преследвам си като хлътна много...имам и венера в Стрелец която си е влюбчива, но последно време се старая да ги култивирам и кротна... Пример: На един 8 декември си харесах едно момче и директно си го хванах под ръчичка...
« Последна редакция: Май 18, 2014, 03:50:12 am от mail »

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #57 -: Юни 28, 2014, 02:02:47 pm »
При мен венера в телец не преследва, а дава сигнали, много фини сублиминални послания. Проверявам почвата, докато отсреща са още на стенд бай, проучвам дали това е...иначе марс в стрелец много не знае дали да е мачо, духовен учител, Кентавър... :) явно все пак за всяка близначка трябва удовлетворение. Това е теоретично дотук. Внимание никога не ми е липсвало, но не мисля, че съм сигурна какво искам, затова си кротувам с "богатия" опит, че после не искам да боли-венера съвпад сатурн обръща неудовлетворението към лично не-себе-обичане. Не харесвам промискуитетните връзки, макар че понякога съм се замисляла за beautiful stranger,  но пак го приемам като вид мистично, евентуално еротично преживяване. Тук вече са и творческите еро-истории по 8 дом и риби, вече съм сигурна в това. Преди не приемах сериозно тази теория.
Асцендента-крия лъвското, използвам го в др. области, иначе много силна, справяща и самодостатъчна изглеждам, имам квадрат плутон...а искам да съм жена, харесва ми.
И в теорията за 7 дом от луната има резон, сатурново оцветени типажи се навъртат цял живот.
Марсът ми понякога е привличал огнени мъже в условия на състезания. Те могат да понесат по-самостоятелни дами.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #58 -: Юни 28, 2014, 05:35:23 pm »
Венера/Марс съвпад Овен-искам Дракон с голяма горелка. :D

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #59 -: Юни 28, 2014, 07:10:00 pm »
 :d030:чета чета ми то нямало преследвачи  бре все омайници, които накъдрят след себе си преследвачи и тълпи с ухажори:) дай боже и от горелките и от  обожателите да имат всички :38: