При мен венера в телец не преследва, а дава сигнали, много фини сублиминални послания. Проверявам почвата, докато отсреща са още на стенд бай, проучвам дали това е...иначе марс в стрелец много не знае дали да е мачо, духовен учител, Кентавър...
явно все пак за всяка близначка трябва удовлетворение. Това е теоретично дотук. Внимание никога не ми е липсвало, но не мисля, че съм сигурна какво искам, затова си кротувам с "богатия" опит, че после не искам да боли-венера съвпад сатурн обръща неудовлетворението към лично не-себе-обичане. Не харесвам промискуитетните връзки, макар че понякога съм се замисляла за beautiful stranger, но пак го приемам като вид мистично, евентуално еротично преживяване. Тук вече са и творческите еро-истории по 8 дом и риби, вече съм сигурна в това. Преди не приемах сериозно тази теория.
Асцендента-крия лъвското, използвам го в др. области, иначе много силна, справяща и самодостатъчна изглеждам, имам квадрат плутон...а искам да съм жена, харесва ми.
И в теорията за 7 дом от луната има резон, сатурново оцветени типажи се навъртат цял живот.
Марсът ми понякога е привличал огнени мъже в условия на състезания. Те могат да понесат по-самостоятелни дами.