mateosf, можеш ли да кажеш нещо и за мен! 2.2.87, не за ЛГ, а по принцип. Нареждам се на опашката. :012:
хубав линк, акрукс, поне за мен. Възползвах се, мерси
Благодаря, Матеос! :58: Имам да променям доста неща. Те дори сами започнаха. А лятото за инциденти ли да внимавам или по принцип?
На 6.9. 2015 имах голям сакатлък. :012:
И какво се е случвало в небето на тази дата, виж си транзитите де :29: За номерологията само предполагам, че е възможно и да може да се прогнозира нещо такова. За астрологията съм сигурна.
това, което се случва в момента още не е ЛГ7 - предполагам, че промените касаят не толкова поста ти, а материалното - това идва от ЛГ6 - тя дава материална подсигуреност. И месеца е 7. Няма да се учудя, ако, когато дойде ЛГ7, да се случи нещо съвсем друго - ще е свързано предимно с положение, пост, признание, отколкото с пари (както е сега)
От месец насам съм в ЛГ7 и промените в работата,които стават не са в моя полза-увеличаване на работно време и задължения,изнудване да ползвам по-малко платена отпуска от полагаемата,клевети пред началника от страна на колеги и т.н.Вчера имах сериозно предупреждение от шефа,че ако не играя по неговите правила,ще си ходя. И е пуснал обява за човек.