Апартаментът, в който живея, е чисто 6, а блокът е 105 - сборен пункт на пияниците на целия квартал е точно нашият вход, вх. А, бл. 105.
Последно се спрях на два апартамента, не му знам точната номерация на втория, но и двата са си доста парички и от мен ще се изисква да не се отпускам, а да работя. Бих могла да взема някой доста по-евтин и смотан, за да е сигурно, че няма да ми натежи и се чудя дали да "рискувам" и взема жилище с възможности, за да може всеки у дома да си има собствено пространство, или да взема евтин и непродаваем след това.
Не разбирам от номерология и дори нямах представа, че по моите цифри може да се види дали е подходящо точно аз да вземам апартамент с кредит... Хваща ме шубе, защото сама ще си го плащам всеки месец, но пък 4 години сама съм плащала наем по 500-520 лв. и успявах. 4 години обаче не са като 30... От друга страна като дойде някой хонорар, ще мога бързо да погасявам, а ако не се изправя срещи страховете си - ще си остана без дом...
Едно знам - бачкам яко и ми се работи, харесва ми това, което работя и не ми омръзва да го правя по цял ден. На мен ми е трудно да не работя - екскурзиите, телевизията не ме привличат, постоянно ми се чете, пише, учи и търся нови начини за печелене на пари, защото нямам сигурност, но пък ми е интересно и разнообразно и доходите са ми доста над средните. По картата ми виждам, че Уран, който ми е във втори дом е в секстил със северния възел, който ми е в трети дом, но към края, пак Уран е в секстил е и с куспидата на 4 дом - затова си мисля, че точно Уран ще ми помогне да се справя с изплащането на жилището. И се чудя защо трябва да се занимавам с всички тези земни неща - купуване на апартамент, ремонтиране, договаряне, вместо да си седя наготово някъде си да си превеждам кротко...
Датата ми е 04.06.1974 - доста съм 4, но дали цифрите са ми подходящи за апартамент с кредит няма как да разбера, липсват ми знания.