Автор Тема: Michаel Schumacher бере душа - да разгледаме картата му  (Прочетена 18114 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
много ясно, че не може да си чувствителен към всички добри и лоши неща около теб
въпросът е в демонстрацията

от друга страна започвам да преосмислям обществения морал, на моменти много фалшив ми се струва

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Мира, да не вземеш да се засегнеш сега?
Хората са различни, различни неща ги вълнуват. Нека има и такива теми.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Не, няма да се засегна. Никой не е длъжен да мисли или чувства същото като мен. :)

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!

от друга страна започвам да преосмислям обществения морал, на моменти много фалшив ми се струва

Морала като такъв е лицемерие. Етиката е лицемерие. Пфу - всичко е лицемерие!

Напоследък много малко неща могат да ми докоснат душата, въпреки че съм емпат и усещам емоцията на хората около мен.  Ако някой не ме интересува или не ми харесва то посмъртно не можете да ме накарате да изразя емоция. Куртоазията във всякакъв вид е лицемерие. Не мога да се прехласвам на някакви чужди хора и на преживяванията им. Това да си изкараш личната болка/кирливите ризи/личният живот и прочие от сорта е вид енергиен вампиризъм, тоест да се хранят със съчувствието на хората.

Шумахер бил зле и целият свят дай да реве. Ми баща ми когато бях на 10 години беше в кома от катастрофа 2 седмици и да не би да съм опищяла орталъка заради това. Не съм коравосърдечна, напротив - мека мария съм, но просто такива неща са ми чужди.

С това изказване не искам да засегна никого от присъстващите. Просто изказах мнение  :).
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
ако се повтори пак ще се извиня.  :cheer:  ;)  :d030:

deal :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Цял ден се въздържам да напиша нещо:
Хора,тук астрофорум ли е или фен клуба на Шумахер?
Да, астрофорум е, ако все още не си разбрала, и се обсъждат хороскопите на всякакви личности, а също и на обикновени, бедни материално, хора- преди няколко месеца поставих картите на моя позната акробатка, която е обездвижена след фатално падане на батута в темата "познай събитието", но те нямаше там да си изразиш "емпатията"  :) :)

Я се молете за онези,които имат истинска нужда от молитвите ви другия път! 
Темата тук не е с цел да се молим, а да се обсъди събитието, иначе всеки трябва да се моли за спасението на собствената си душа, за която е длъжен да се грижи така, както и за тялото си... Писала си, че не може да се сравнява живота на един доктор и този на наркопласьор, но не си Господ, за да отсъждаш на кого животът е важен и на кого не, защото и сред докторите има леш, както и сред наркопласьорите има щедри дарители... Ал Капоне е инвестирал в американските профсъюзи, ако не е налял пари там щяха да имат толкова добре развит профсъюзен съюз на кукуво лято  :012: Според теб защо Господ взема със себе си най-напред разпънатия до него разбойник?
Не е нужно да отговаряш, животът ще ти даде отговор на много неща когато му дойде времето!

Happy58

• Гост
Мирабела, ще оставя за утре, че разговорът ми продължи повечко. Утре сутринта ще се включа.

Mirabella

• Hero Member
Не се притеснявай. Ако нямаш време, недей изобщо. Всичко е ОК. ;)

Happy58

• Гост
Шумахер - 03,01,1969г

(давам само най-общи показатели)

РД - 3 - дава му стабилност, способност да организира живота си, държи на ред и морал в живота си

ЖП11 - дава много енергия, интуиция, но изисква смирение - това е много важно, единствената толкова силна цифра по този въпрос - тук разговори като тези с Веско не минават - ако не го направиш, минава косата и ти взима всичко, каквото имаш. Много често "сметката се плаща" чрез децата, в смисъл, те са болни, умират или такива страшни работи, или пък въобще човек не може да има деца. ЖП11 също може да даде голямо желание за контрол над ситуациите и другите хора, а точно това не трябва да правят тези хора.

Как го виждат хората - 5 - чаровен, мил, магнетичен, обичан от обществото. Хората не виждат вътрешните му противоречия, само най-близките изпитват на гърба си последиците от тях.

Комбинацията на 3 с 11 е много тежка, когато е в основните цифри. Това дава много голямо вътрешно напрежение между вижданията и нрава на човек и уроците, които трябва да научи. В този случай човек трябва да се научи да приема даденото от вселената (11), въпреки собствените си морални възгледи и желание за ред (3).

Жизнен период в момента на катастрофата - 8 - финансова стабилност, която обаче изисква и да даваш (благотворителност примерно) - ако не харчиш от пари подобаващо, за да се завърти енергията им, пак има "тесла"

ЛГ 1 - силна енергия, която дава резки събития, случки, с характер, ответстващ на отработката на горните цифри

ЛМ4 - обясних вече за четворката, а когато 1 и 4 се комбинират и са негативно настроени (не се отработват правилно другите енергии/цифри) много често дава катастрофа.

Има още една цифра - една 9-ка - ето тя вече е спасила положението и го е държала, за да не умре. Тази цифра, комбинирана с периода 8 може да даде "трансформация, породена от смъртен случай или опасност".

Междувременно, по време на комата" той навлиза в ЛГ11, достига до ЛМ8 и се събужда. 11 са внезапни сътия, неочаквани, зависещи единствено и само от Вселената. 8 е трансформация.

Като събера всичко накуп, бих направила извод, че Шумахер, по всяка вероятност, в някакво отношение, в живота си не е приложил изискващото се "смирение" и когато е влезнал в периода 8, който е категоричен в условията си, по всяка вероятност е отказал някъде нещо, свързано с финансова подкрепа (твърде възможно е да е свързано с деца, но не е задължително), и оттам веригата се е задействала.

Имайки впредвид цифрата на личния месец, той се събужда трансформиран в някаква степен - или няма да оздравее напълно, или мисленето му ще е силно променено и ние ще видим един съвсем нов човек.

:)
« Последна редакция: Юни 22, 2014, 08:53:55 am от Happy58 »

Mirabella

• Hero Member
Благодаря ти, Хепи, за това, че се отзова на молбата ми.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Happy,

Благодаря за споделеният номерологичен анализ-полезно.  :-*

В картата на Шумахер,към Слънце няма лек аспект ,дано конфигурацията "шанс"-Юпитер/Уран помогнат тук.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
Моля, и на двете ви :)

Рени, а този Юпитер/Уран не сочи ли и промяна в жизнения мироглед :) - да, това е шанса му за по-нататъшен нормален живот. Да се надяваме, че ще го направи.

Рени

• Hero Member
Happy,енергийният обмен между Юпитер-Уран по натала ,под различна форма ,дава тенденция за т.нар. -"в точният момент ,на точното място ,с точният човек/ситуация ." :)

Ти питаш ,какво се случва ,когато двете планети активират натала при транзит ,така ли ?!?

„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
Happy,енергийният обмен между Юпитер-Уран по натала ,под различна форма ,дава тенденция за т.нар. -"в точният момент ,на точното място ,с точният човек/ситуация ." :)

Ти питаш ,какво се случва ,когато двете планети активират натала при транзит ,така ли ?!?

не, не, не питам - само отбелязвам теоретически съвпадението с това, което предполагам по цифрите - шансът му сега да промени мирогледа си (да се трансформира) и да продължи живота си. Не съм погледнала картата му - просто видях съответствието между цифрите и планетите.

Рени

• Hero Member
Доста хора имат в натала си конфигурация Юпитер/Уран . :)