Автор Тема: Враговете в натала  (Прочетена 13916 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Враговете
« Отговор #15 -: Януари 04, 2014, 12:23:18 am »
И сега какво излезе-отвсякъде ни дебне враг .Много сатурнианско стана ,повечето е ирационални страхове и вражески "призраци".Значи въпрос на гледна точка ,ако не гледам ,на същите индикации (например в моя натал) като на врагове ,няма и  да бъдат такива и обратно .
Ами черпя АСЦ си и всичко огнено в натала си ,защото въпреки че, У6/8/12 са в твърд аспект със Сатурн ,никога не ми е минавало през главата ,че имам врагове или поне не знам за такива . ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #16 -: Януари 04, 2014, 12:31:44 am »
Човек може и сам да си е враг, не е нужно да търсим врагове в обкръжението си.
Зложелатели съм имала, но краткотрайни - не мога да ги пратя в категорията "вражески субекти".

Достатъчна ми беше враждебната атмосфера в дома, нямам нужда да търся враждебност навън, но често я срещах. Може би защото когато човек е принуден да държи защитна позиция вкъщи, сред близките, някак инстинктивно продължава да държи гарда и навън, в отношенията си с други хора, а те го усещат.
« Последна редакция: Януари 04, 2014, 12:35:19 am от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
« Отговор #17 -: Януари 04, 2014, 12:40:59 am »
А може би това е вътрешната нагласа на човек ,това което излъчваме ,това привличаме и/или щом гледаме на света /обкръжението по този начин и той/те  ще ни отвърнат  със същото .Как добре се припокриха темите "Врагове" и "Асцендент" .
Оста 1/7-ми домове ...ключът . ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #18 -: Януари 04, 2014, 12:48:44 am »
В 7 дом ми е Юпитер, разположен във венерин знак, но не привличам закрилници, застъпници. Но и да класифицирам някой като враг е пресилено, има просто неприятни, дразнещи или вредни субекти.

Рени

• Hero Member
« Отговор #19 -: Януари 04, 2014, 12:57:16 am »
Асцендентът привлича .Десцендентът -"засича"  ;)

Юпитер в 7-ми ,очакванията ти за другите са преувеличени ,в Телец по отношение на ценностна система и се свързваш с другите ,демонстрирайки свой морал .Ето ти един примерен прочит на  същия.)))

Рени

• Hero Member
« Отговор #20 -: Януари 04, 2014, 01:02:34 am »
Асцендентът привлича .Десцендентът -"засича"  ;)

Хареса ми-точно попадение

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #21 -: Януари 04, 2014, 01:04:11 am »
Така е, Рени, при мен най-големите конфликти възникват на база разминаване в ценностната система. И най-болезнено приемам разликата в ценностната система с човека, на който държа и когото обичам. И, да речем, ако науча за неморална постъпка от негова страна, го приемам така, сякаш съм го извършила аз, това е удар по моето его, мога да изпитам срам и вина.

Рени

• Hero Member
« Отговор #22 -: Януари 04, 2014, 01:11:30 am »
Лили ,от това няма как да избягаш ,видимо защо ,но някой с Венера в Телец или Слънце там ,може би ще успее да те "очарова" и/или покаже как се решава този "ребус" при теб по 7-ми дом . ::)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #23 -: Януари 04, 2014, 01:16:20 am »
Като цяло привличам телешки акценти, фазата със скорпионски вече съм я минала.  ;D

Рени

• Hero Member
« Отговор #24 -: Януари 04, 2014, 01:26:06 am »
Е,не може никога да изчезне Скорпион/Плутон ,оста ти е Скорпион/Телец -винаги ще има "пържола алангле " около теб и ако малко поосвежиш някой друг параграф в моралния си кодекс,ще се насладиш на вкуса на "крехко месце"  ;)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #25 -: Януари 04, 2014, 01:29:03 am »
Аланглето не ми е особено по вкуса  ;D

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #26 -: Януари 04, 2014, 01:35:55 am »
Като цяло привличам телешки акценти, фазата със скорпионски вече съм я минала.  ;D
да не би да си с прогресивно Слънце в телец?

И преди да прогресира в тоя знак, имаше доста Телци в обкръжението ми - първият, двамата ми първи братовчеди. Или друга лична планета там - Луна, Марс, Венера.

Но тук говорим по-скоро за отношения на антипатия - най-трудно меля брашно с другите два огнени знака, Стрелец и Лъв, ако делим общо работно пространство, на проф. поприще са ми създавали доста неприятности и спънки.

« Последна редакция: Януари 04, 2014, 01:38:57 am от Lilla »

Рени

• Hero Member
« Отговор #27 -: Януари 04, 2014, 01:41:59 am »
Аланглето не ми е особено по вкуса  ;D

Телешкото ,не е добре да се хапва прекалено изпечено ,знаеш . :86:

Ако си опитвала и не ти е харесало -да ,но ако си предубедена ....просто опитай .Човек ,ако иска може да промени гледната си точка към нещата .При мен това се случи ,когато Уран "бумна "  Слънце ,нодална ос,УАСЦ  и т.н. ....така че ,няма да те "заболи" ,като Мохито през август е и после си продължаваш на добре 'охранено" в годините ТЕЛЕшко  ;)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #28 -: Януари 04, 2014, 01:44:42 am »
Не съм привърженик на суровоядството, но за лични планетки в Телец ще се жертвам.  ;D

Рени

• Hero Member
« Отговор #29 -: Януари 04, 2014, 01:47:41 am »
Не съм привърженик на суровоядството, но за лични планетки в Телец ще се жертвам.  ;D

Това е едно добро начало  ;)

Нептун до кой/къде е най-близо в момента ?!?