Благодаря на тези, които се включиха.
Относно квадрата Сатурн-Нептун, да - имаше през ноември, но тази година пак ще се случи - и двете планети ще са ретроградни. Сатурн мунданно ще бъде точно в съвпад с моя натален Нептун и ще имам Нептунова квадртура - затова се интересувам. Затова попитах и за цикъла Сатурн-Нептун, защото мунданния квадрат е етап от него и ме засяга по натал
За паданията - качвам карта - човекът е слънчев Близнак, АЦ Близнаци и Меркурий е на АЦ - анаретни и
твърде много Меркурий. Меркурий и АС са връх на тао квадрат. На опозиционната ос са Марс в надир и Нептун и Хирон в Зенит. Тук явно е разковничето. Освен това анаретни Юпитер и Уран правят секстил към върха на тао-то - Меркурий и АЦ.
Става въпрос за големя ми син - сега ми направи впечатление, че и двамата имаме тао квадрати с връх Меркурий, само, че при него е АС, като при баща му, а при мен на К11. И при двамат ни Марс е в надир. Участва във въздушен тригон с Плутон от 8 дом и Луната. :017:
Относно звездите - Атлас е на АС - качвам една карта и от ЗЕТ с тях - да не ги изреждам и една от астрото.