Аз съм чела малко, но да се включа
От една страна - хормоните не са нещо абстрактно, произвеждат се от различни жлези и според това къде е жлезата, то има и управител - например - щитовидната е по Телец - заради мястото й, за хипофизата - съответно пък Овен...
Срещала съм за женските хормони - общо казано - Луната и Венера, обаче - който се е занимавал знае, че някои процеси тръгват от хипофизата, произведените от нея хормони, имащи отношение към фертилостта индуцират производство на други хормони от яйчниците ... За взаимодействието между една жлеза и друга съм чела, че отговаря меркурий, т.е. да се секретират хормони и рецепторите да ги уловят и да другата жлеза да отговори и т.н.
Съответно пък за хормонален дисбаланс - да кажем безпорядък - Нептун
За андрогените (мъжки хормони) - Овен ...
Така, аз не бих генерализирала - за всички хормони и жлези - 1 управител и толкова, по-скоро бих се водила от мястото на жлезата в тялото и кой знак му влияе, както и от функцията на жлезата, а след това и какъв е проблемът и т.н. ... и конкретно за случая да търся - защо жлезата блокира, заспива ли или има хипо или хиперсекреция .... какво я ограничава или обърква или "раздува" ...
Избягвам да давам акъл тука и гледам да съм от питащите, но в конкретния случай - реших да пиша (след дълъг размисъл - дали-или
Пише,че ако У8 е в 4Д,човек ще има дълга фертилна способност. :08:
Имам един потвърдителен пример за това твърдение