Не мога да си намеря подходяща тема за нещото, което искам да напиша. Ще е в тази.
Просто ми стана интересно и искам да си споделя.
На моя приятелка мъж й почина. Един ден преди рождения й ден. Само за протокола, и двамата имат Слънца в първите градуси на Везни. Та Юпитер е в съвпад с тях. Понеже скоро и това обсъждахме - как често Юпитер участва в транзити за смърт.
Но по-интересното ми се стори, че е починал 1 ден преди рождения й ден. И се чудех - е, цял солар изкарал, а баш в последен ден на солара да вземе да умре. Поглеждам картата й, за да видя текущ солар - ми той започнал днес, в деня на смъртта на мъжа й и един ден преди рождения й ден. И по-интересното е как директно е влязъл в сила. Соларът виждам в зет, че е активен от 11:30. Мъж й почина 11:37, нещо от сорта.
В този солар има соларен Марс в съвпад със сол Асц - тоест, в 1 градус на Козирог. Съвпадът е много точен. И оста асц/дсц разцепи с точен съвпад наталната ос на 2/8 дом. Сол дсв съвпад с натално к8.
И по дирекции, прогресии се вижда.
Просто този солар... ебати скоростното му развитие, има-няма 7 минути и вече дал отражение.