Марс или Плутон в някаква връзка с ,,движещи сили в картата,, както казва К.Ръшман-стелиум,кардинални домове.тау квадрат,твърди аспекти-така се отработват,дебилитрани също се отработват .Някакви комплекси.При мен Асц.риби дава жертва,на ДСЦ имам стелиум Марс,плутон,Юпитер,Уран в дева ,така става че все с такива хора се събирам по стелиума-променлив кардинален кръст-сменил съм много видове,Сатурн в падение овен/1д/-отработих го добре като най-често тоя на който правят хватките,демонстрациите,Сатурн държи на бой в овен,заради падението степени не са ме интересували,по-скоро има маниаци ,които обикалят различни школи и стилове-с тях се тренирах,основно тай чи,но и съм ял доброволно бой от всички стилове
- .На тай-чи му казват китайски балет-пасва на асц.риби,мек,вътрешен стил,мързелив,карате не е за мен много напряга,не е здравословен,вдига кръвното :012:.Структурата ми е по-скоро за тае куондо ,но не съм попаднал на такива,са мо спаринг .Бойния аспект върши работа до към 30 години,после се оказва че има по-ефикасни методи от боя,има и оръжия,що да се чанчим и травмираме излишно :017:,но като спорт е интересно,не е скучно като други спортове .Но е добре човек да зне един стил за дълга дистанция/таекуондо.един за средна/по-вечето/ и един за близка/борба,бразилско жиуджицу,джудо,самбо.,не много хватки че се забравят
,но пък да са на ниво рефлекс.А и някое оръжие,сабя ,сопа е добре