Значи направете си синастрия с картата на цикъла.
При мен се зацикля цикълът във втори натален точно срещу водолейския ми осмодомен юпитер в натала. При сестра ми е в пети, два дни преди слънчева революция, юпитер й е управител на асц, при сина ми е близо до Сатурн в десети. Майка ми й е в осми в аспект с възлите и друго няма - тази седмица се пенсионира след 45 години стаж на едно и също работно място - дори чисто физически не си е сменяла местопребиваването. Как се търпи това, не знам. Така че, може да се каже, че при нея си е дошъл освободителния цикъл :012:. Най-непукист си остава партньорът ми - леекинко ще освети десцендента, но на два-три градуса отстояние откъм шести.
ПС. Между другото, освен съвпад по дължина, Слънце и Юпитер съвпадат и по деклинация - в точен паралел са по същото време - 23 минути - дори и чисто астрономически, гледано от Земята Юпитер застава точно на линията зад Слънцето не на чорчик над или под него. Демек това си е реален, фактически, ай да го наречем
суперсъвпад, макар да не знам така ли му се вика. Накокържан и натопорчен всячески.
Та, да се пазим да не се изхвърляме и да не преувеличаваме прекомерно очакванията и оптимизма си. Това особено за Лъвове, Стрелци и Риби го казвам, пък и за всичките искри и пламъци из форума. Да зимате да се поспрете малко, че да не ви изпушат бушоните.
Аз по-скромна стратегия съм си избрала - ще трябва да спра харчлъците, че с тия широки междупръстия следващият синодичен цикъл (който пак ще е в Лъв, четири градуса по-наляво) ще ме застигне с прокъсани джобове.