Младо и здраво ли е лицето, развито естествено(без хормони, анаболи, антибиотици като 1,2,3-то за всеки ден от годината, кортикостероиди и др.), без сериозни болести, операции, белези и абнормалности в строежа и функцията на тялото, то независимо от коя зодия има положителни и красиви елементи във визията си.
Не съм забелязал Асц Скорпион или слънчев Скорпион да имат разрошени гъсти вежди. Да го кажа разговорно - гледат лошо, някой преди мен го написа. лисича муцунка, да, тясна и не голяма е долната им челюст. Ако се почувстват излъгани, пренебрегнати, ощетени, измамени - опасност от термален взрив! Жилото може да влезе в употреба за доказване на тяхната идеология и място под Слънцето. От типовете външен вид на мен лично ми допадат Везни, Водолей, Стрелец, Лъв, Дева и някои Телци. Овен са много бойни и рогати, Близнаци прекалено скрит тънък нос и тънкост в детайлите, Рак и Риби някак си са анемични и изглеждат по детски, често от тях са с наднормено тегло, Козирог са много сухи, начумерени, дори страшно гротескни. Скорпиона - най-отмъстителните, много са злопаметни, не признават друга власт освен тяхната.