Така и не разбрах как да изчисля тази Арудха Лагна, ако не за друго поне да видя как работи в хорските карти. Иначе за себе си знам какво впечатление оставям в реалния свят. Първоначално изглеждам надута и недостъпна и това държи на дистанция разни натрапници. После когато хората ме опознаят разбират, че са сбъркали. Държа се хладно и любезно със всички, не споделям никаква лична информация (нито негативна, нито позитивна), защото не мога да знам доколко е чиста и позитивна енергията на човека, с който бих споделила инфото. Трябва да сме внимателни все пак :012: Не клюкаря и не интригантствам в работна среда и не ми харесват хората, които го правят, за да се подмазват на шефа. Хората ми се доверят лесно и създавам впечатление на дисциплиниран, сериозен и отговорен човек (грешат :012:) През последните 8 години проблем сшеф не съм имала (само с един). Уважават ме и ми имат огромно доверие до такава степен, че уволниха колежка, за която разбрах впоследствие, че е злословела за мен , както и една друга, с която не можех да се сработя. В училище също се ползвах с привилегии. Никога няма да забравя как на една класна по немски език казах на учителя, че възнамерявам да избягам от час, а той ме предупреди, че ще пише двойка. Ама нищо де-аз пак си избягах. После ми писал шестица и когато съучениците ми се размрънкали ги предупредил да мълчат да не им натряска двойки. :012: Класната ми по български език и литература беше голям цербер, а ми извиняваше всички отсъствия, а аз честичко отсъствах. По руски не бях влизала 2 месеца и се наканих да влезна чак на рождения ми ден когато се оформяха срочните оценки и попитах най-невинно учителя дали ще ми напише поне петица и той милия вика: " Оф, какво да те правя, ще ти пиша" :012: Много съм убедителна. Харесват ме учители, шефове и по-големи от мен на години хора. 100% е замесен Сатурн. Изгледам Сатурниански явно и съответно ми симпатизират Сатурнианци.