добре де, ще опитам още веднъж ...
Ти прочете ли някъде, какво точно означава тр съвпад Сатурн/Уран? Следващата стъпка е, да прочетеш(да се осведомиш), къде/как/какво БИ могло да се случи. Ти опита ли да наблюдаваш, дали при теб нещо подобно не се случва? За съвпада, да кажем, няма да ти бъде "навряно", но квадрата .... и то първи, около сатурнов възврат .... няма начин да не ти е било напрегнато в споменатите области. Защото дори самото напрежение също си е събитие. Предполагам, не си на постоянен санаториум
Хахх не съм на постоянен санаториум по-скоро съм в постоянен екшън и когато е спокойно за мен обстановката става нетипична и скучна. :19:
Транзитиращ Сатурн в осми дом би трябвало да даде проблеми с чужди пари, особено с кредити, би трябвало да създаде и проблеми в секса итн.
Ако приемеме че съвпада на сатурн с уран би трябвало да даде голям вътрешен стрес, внезапна свобода, застрашаване на кариерата, действия без организирана посока, необичайни промени итн. по скоро смятам, че в момента не се случва нищо подобно.
Сега като върна времето назад при квадрата на сатурн луна щях да се обърна по таван с една кола, но принципно това не е нетипично за мене и според мене не е конкретно продиктувано от този транзитен аспект. :043:, а може би е било съвкупност от всички транзити.
Междудругото септември и окотомври има доста интересни аспекти на прогресивна луна, както и множество транзити на визши планети, според мене тогава ще се раздвижат нещата в някакава посока.
Разгледах и други твои постове изключителен професионализъм. Поздравления.