Получих предложение за работа. През февруари бях кандидатствала на 2 места, след като чашата ми на работа започна да прелива. После започна да ми минава и не съм търсила повече. Но сега по едната от позициите имам покана и то по тази, която много исках. Не се хвърлям през глава, много обмислям и претеглям плюсовете и минусите.
Сатурн е на МС. Предстоящото новолуние в съвпад с тр.Марс върху моя нат.Сатурн. В края на годината - соларът ми започва с нов цикъл Слънце-Сатурн. Венера по дирекции тъкмо направи ингрес в Козирог, в 10 дом, в съвпад с нат.Слънце У6.
Допускам, че е възможно Марсовото новолуние върху нат.Сатурн да бъде тригер.
А при мен в служебен план промените изглеждат неизбежни и в перспектива има низ от преобръщащи аспекти - освен Сатурновия почерк, за който споменах по-горе, предстои Уран по дирекции да квадратира оста МС/IC, следва урановата опозиция и СД Уран от МС да направи опозиция на нат.Марс; оста АС/DC ще направи ингрес в Телец/Скорпион, Сатурн ще застане нa DC. Меркурий по прогресии се обръща и още и още ....
Аз не се съпротивлявам на промяната, отдавна я искам, но липсваше импулса. Отключването започна с преминаването на директен Сатурн през МС, сега се връща назад и още един път ще мине отгоре директен. Стационарното му зависване ще е съвсем близо там.
Ще си направя довечера анализите, че тук без SW ми е тегаво.