Продължавам да следя тр.Сатурн към нат.Венера,точната дир./ретр.станция на тр.Сатурн е на15.03.15,на 4,56* стрелец,това е точка ,,е,, от графиката на Брейди,ИМАМ СЪБИТИЕ !!днес тр.Сатурн е на 4,46* стрелец,в рамките на 12минути до точка,,е,, ,отивам днес до банков клон където имам срочен депозит и гледам-закрит е !Това беше клон на една от най-стабилните банки,клонът доста оборотен .Една от възможните прояви на тр.Сатурн съвпад с нат.Венера е точно стопиране,блокиране на пари,да си призная точно това очаквах,но не ми се вярваше .Объркват ми се плановете,трябва да контролирам финансите така около 6 месеца,не ми се ходи спешно до най-близкия клон в друг град,последния път във връзка с банковата криза развалих договори и ми наложиха разни глоби така,че се налага ограничаване на харчовете .По принцип очаквам най-силна проява когато тр.ретро Сатурн направи съвпад с Венера,понже моя нат.Сатурн е ретро,но пък прогресивния е вече стационарен,така,че предвидих проявата по време на станцията на Сатурн .