От телефона съм, затова по-късно ще допиша тук.
Вече съм си вкъщи и мога да пиша спокойно
Алена, според мен, докато Сатурн още транзитира през 7 дом, мъжът ти няма да се съгласи да отиде на психолог. В края на януари следващата година ще премине в 8-ми и тогава мисля, че ще склони. Сатурн, който е управител на 9 дом и е натално в 4, на К5 ще нагази Луната, у 3/4, натално в 8-ми, и мисля, че сам ще почуства нужда от такава консултация заради семейството и любовта си. Ако не е обърнал внимание на здравето си по времето, когато Сатурн е бил в 6 дом, сега, освен финансови трудности, може да има и здравословни проблеми, което допълнително да го накара да се замисли за живота си, за смисъла и съдържането му.
В това време Венера, У1/6, влиза в 9 дом и заедно с Плутон, У7, там може да го накара да се обърне към духовната страна на нещата. Уран, у11 - мечтите, вече няколко пъти ще е минал върху Венерата му и ще му е показал и друга страна от печеленето на пари, работата, себеосъществяването и връзките.
Транзитен Марс ще е в секстил към натален Меркурий и моментът ще е добър за консултации.
Транзитни Сатурн и Уран активират Хвърчилото му. Интересно, че там участват също Венера, Плутон, Сатурн и Луна
Повторение на акцентите.
Виждам още секстили между транзитен Нептун, у12 в натален 8, и натален Меркурий, у2/6 в натален 12, и транзитен Плутон, у7 в 6 натален, и натален Марс, съУ 7/12 в 11, К12 натален. Тук нещо ми изглежда сенчесто, но не съм съвсем сигурна, просто по усет.