Въображение имам, и то голямо. ЮЛВ дава пречки наистина не само по отношение на кариера и работа, ами почти във всяко мое начинание (въпреки това, успея ли да започна, не се отказвам). СЛВ в 4 дом, хем иска семейство и дом, обаче аз в родния дом и родното място въобще не се чувствам добре, като изгнаник по-скоро (не мисля, че близките ме обичат много много, поне не колкото брат ми, нито пък съм любимец на околните, понеже ако някой ми е неприятен, не го прикривам, може да не го кажа явно, но си личи, както и обратното).
За работата не знам какво ще донесе, странен ми е този стелиум в 12 лунарен дом. То и сега се чувствам някак изолиран от околните, вече не остана дори с кого да разговарям (освен с клиентите де, ама те повечето са все пенсионери), а аз обичам да има кой да ме слуша и да има с кого да разискваме различни теми. Досега Луната в 10 лунарен дом е давала точно смяна на шеф, а не примерно смяна на работа, ще видим и сега какво ще стане. По-скоро се надявам на Венера в 11 дом да донесе нещо хубаво, а и ПФ е там.