Привет и от мен.
Зачетох се в темата, тъй като малко по малко напредвам с материята. И бих искала да хвърлите едно око на моята карта.
На нова работа съм, свързана е с интернет-търговия. Чувствам се доста добре и мисля, че съм във вихъра си. Единствено ме притеснява фактът, че малко се бавя с изпълнението на задачите си, но това е защото нямам добри условия и техника за работа. Смених офиса-много по-близо до мястото където живея и реалния обект, в който се продават артикулите.
Интересно ми е, дали всичко ще е наред и дали ще успея да се справя със сроковете, шефа как ще реагира, че той само ме притиска, а аз искам да си свърша работата както трябва, а не през пръсти. Много греши той и после става една бъркотия, която аз трябва да оправям, а той не си признава... И имам една подчинена, която ме вбесява и ми губи много от времето. :91:
Виждам, че Луната ми е точно на MC и на Asc-това май говори за много работа. Юпитер в 6-ти натален дом-май е къртовски труд-в момента съм зарината със стока, но предполагам че ще си заслужава усилията, тъй като ще получа бонус. А тази Венера във втори натален дом-постоянно си купувам нови дрехи и обувки, само за това мисля, а по прогресия Венера ми е точен съвпад със Слънцето в 10-ти дом (по Натал Юпитер съвпад Слънце в 10ти). Не знам до къде ще я докарам с това харчене. отделно в къщи правим ремонт на покрива-там имаме събрани пари+навес за двора. Не знам от къде да я подхвана.
Ще се радвам да ме ориентиране в ситуацията.
Поздрави.