Автор Тема: Месечен хороскоп-лунар  (Прочетена 340323 пъти)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1447
Re: Месечен хороскоп-лунар
« Отговор #1140 -: Януари 19, 2019, 10:36:56 pm »
На мен не ми харесват лунарите, Сатурн и Плутон в 1 ви дом , не са ок , Сатурн дава крах на плановете , Плутон ти налага много издръжливост , като цяло не особено позитивен период. Сатурн в 6-ти трудности , мъчнотии по работните въпроси , а може и безработица но само по едни лунари нищо не може да се каже! Може да са просто вътрешни страхове и преживявания някакви такива ... То и аз имах Венера в 5 ти в този лунар, да вярно имаше среща , приятна и всичко до там беше ...

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #1141 -: Януари 19, 2019, 11:41:13 pm »
Лунара, може да започне по- трудно, може да си настроен твърде песимистично Сатурн опозе Луна, трудна комуникация с жени, да си по-дистанциран в отношенията, вглъбен Сатурн/Венера. По - често от обичайното използване на превозни средства за предвижване, път, или да решиш да направиш нещо нестандартно, но и продуктивно в ежедневието, работата, за здравето Марс/Уран в 3-ти, секстил Луна, 6-ти- за по добра форма, но внимавай и да не прибързваш, енергия няма да ти липсва. А може да има леко главоболие, ако не се оползотвори градивно съвпада на двете планети и силния заряд. Меркурий 2-ри с Нептун, може да харчиш повече пари по невнимание и от разсеяност да ти се изплъзват лесно или да забравяш за какво си харчил.  :012:
Акцентът пада върху 3-9, 10д и 1-7, 6д. По 9-ти се опитай да разширяваш кръзога, повече занимание с астрология, за да повдигнеш духът и да не позволяваш на Сатурн да мачка Венера, поправи това, което мислиш че не правиш както трябва, нещо което ти тежи, за да се почувстваш по-уверен. Сатурн/Плутон в 1-ви.
Юпитер в 11-ти на трон няма да ти липсва късмет, когато най-малко очакваш, ще бъдеш приятно изненадан. Ще искаш да си заобиколен от хора, с които споделте общи интереси, няма да липсва оптимизъм. Аспектът към Слънцето, което е почти на к2, няма да ти липсват парички.  ;D

« Последна редакция: Януари 20, 2019, 04:16:10 am от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #1142 -: Януари 20, 2019, 03:05:14 am »
Благодаря ви много! Дано и Акрукс да се включи, тя често познава.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
« Отговор #1143 -: Януари 20, 2019, 08:05:17 am »
Лунарите са само малка "бръмка" разбира се,не най-добрата предсказателна техника.Дирекции,прогресии,затъмнения,транзити ,солари............и най-накрая лунар за уточняване на месеца ,ако се очаква събитие по-генерално да кажем.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1144 -: Януари 20, 2019, 08:14:39 am »
Благодаря ви много! Дано и Акрукс да се включи, тя често познава.
Здрасти Веселин.С тези си изказвания ме" насърчаваш" повече да не се включвам във воплите ти. :012:
Изключително нетактичен човек.Сори.Ако имам правописна грешка,ме поправи.Благодаря прердварително!

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1145 -: Януари 20, 2019, 04:20:37 pm »
Здрасти Веселин.С тези си изказвания ме" насърчаваш" повече да не се включвам във воплите ти. :012:
Изключително нетактичен човек.Сори.Ако имам правописна грешка,ме поправи.Благодаря прердварително!
Много се извинявам, но не съм имал намерение да те обидя с горното си изказване! Просто с Акрукс се знаем от години от предишните форуми и затова първоначално ми хрумна за нея.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1146 -: Януари 21, 2019, 03:26:47 pm »
Много се извинявам, но не съм имал намерение да те обидя с горното си изказване! Просто с Акрукс се знаем от години от предишните форуми и затова първоначално ми хрумна за нея.
Ти не можеш да ме обидиш.Написал си "Някакви мнения по лунарите",може би беше редно да напишеш,че искаш мнение от определен човек.

gerivas

• Sr. Member
  • Публикации: 299
« Отговор #1147 -: Януари 30, 2019, 04:50:32 am »
Месецът ще е интересен... Осми лунарен дом в 7ми... Дано да няма опасност при мъжът ми или пък ще се бракуваме с него?  ;D Или.подобрение във финансите?

макар че никой не ми обърна внимание, ще напиша ОВ, ако на някой му е интересно...

Доста динамичен месец с негативни и положителни емоции...

Този месец разбрах, че татко го пенсионираха след големите мъки и 300 зора. Мъжът ми си продаде старата кола и си взе нова с изплащане. Разбрах късно, че една моя близка клиентка се е самоубила. А в края на месеца, разбрах, че моят касиер, когото пуснах в болнични да се лекува, е починал. Млад на 31г... :(  Освободих временната касиерка, защото много затъваше магазина надолу /отчиташе с големи минуси в края на работния ден/, закъсняваше с по 30 мин и час... Не я издържах и освободих.
Анджи я хвана грип, та втората седмица кара вкъщи. Хохих по лекари, бебока е ок, а кожата май се пооправи, че ми е доста суха и имах пърхот..
Ами това е...  :smiley_confused1:

Поствам за февруари месец... Който има желание и време :)

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1148 -: Януари 30, 2019, 03:03:03 pm »
Геривас,резгледах ти лунара тогава,интересен беше наистина,достраша ме да пиша.В този натоварен 4 дом,ще ти гостуват,като хан е домът :) ти ще си нервна ,представена си от Меркурий във водолей,в 5 ти дом.Луната упр.на 11 лун в 4 дом.Жени ще ти гостуват,някоя приятелка може да се разболее.Размествания,ремонти може да има.

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #1149 -: Януари 30, 2019, 04:26:01 pm »
Геривас,резгледах ти лунара тогава,интересен беше наистина,достраша ме да пиша.В този натоварен 4 дом,ще ти гостуват,като хан е домът :) ти ще си нервна ,представена си от Меркурий във водолей,в 5 ти дом.Луната упр.на 11 лун в 4 дом.Жени ще ти гостуват,някоя приятелка може да се разболее.Размествания,ремонти може да има.

Благодаря ти много  :58: Ще докладвам ...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1150 -: Януари 30, 2019, 05:14:10 pm »
макар че никой не ми обърна внимание, ще напиша ОВ, ако на някой му е интересно...

Анджи я хвана грип, та втората седмица кара вкъщи. Хохих по лекари, бебока е ок, а кожата май се пооправи, че ми е доста суха и имах пърхот..

Поствам за февруари месец... Който има желание и време :)
Благодаря за ОВ, а за обръщането на внимание се изисква време, така че не го приемай лично, че не ти се е отговорило на момента, а и ти с нищо не показваш какво точно те интересува или да споделиш твоето виждане по картата.  Анджи е твоето детенце, така ли? Ами и аз си имах на главата болно бебе няколко седмици, надявам се да разбереш защо не съм била сред отговарящите, казано иначе "дежурна" във форума.
С този пълен 8-ми дом тогава събитията са били написани- когато съм имала Луна в лунарен 8-ми, имаше смърт на млада комшийка от съседен вход, макар че не сме били близки, понеже натално съм с Луна у11. Плутон в лун. 8-ми имах в наскоро изтеклия си лунар, беше ми много напрегнат месеца.
В предстоящия ти лунар с Луна в 4д, у1 в 5д, където е Плутон и попада в 8-ми натален, вероятно ще имаш грижи около дома, семейството и детето, самата ти ще си предразположена към вирусна инфекция, така че се пазете и вземи превантивни мерки- Нептун в 6-ти ще помага с чайчета и алтернативни методи.

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #1151 -: Януари 30, 2019, 08:40:14 pm »
Благодаря за ОВ, а за обръщането на внимание се изисква време, така че не го приемай лично, че не ти се е отговорило на момента, а и ти с нищо не показваш какво точно те интересува или да споделиш твоето виждане по картата.  Анджи е твоето детенце, така ли? Ами и аз си имах на главата болно бебе няколко седмици, надявам се да разбереш защо не съм била сред отговарящите, казано иначе "дежурна" във форума.
С този пълен 8-ми дом тогава събитията са били написани- когато съм имала Луна в лунарен 8-ми, имаше смърт на млада комшийка от съседен вход, макар че не сме били близки, понеже натално съм с Луна у11. Плутон в лун. 8-ми имах в наскоро изтеклия си лунар, беше ми много напрегнат месеца.
В предстоящия ти лунар с Луна в 4д, у1 в 5д, където е Плутон и попада в 8-ми натален, вероятно ще имаш грижи около дома, семейството и детето, самата ти ще си предразположена към вирусна инфекция, така че се пазете и вземи превантивни мерки- Нептун в 6-ти ще помага с чайчета и алтернативни методи.
Не, не го приемам лично, а се чудех дали не досаждам във форума с моите драми и се колебаех дали да дам ОВ. Даже си мислех, че сте отказали от тази тема. Благодаря ти, че отдели времето да погледнеш картите.. :)

gerivas

• Sr. Member
« Отговор #1152 -: Февруари 27, 2019, 01:34:23 pm »

Доста нервна бях и все още съм нервна... Този месец ми излезна през носа... Минах на по-тежки и извънредни смени, а имах нужда от почивка, но нямаше как.  Ремонт на колата имаше и там доста пари хвърлихме/засега около 800лв/...

Вадих си мъдреца... не знам дали го показва в лунара, тъй като не съм толкова навътре... И зарастването му ми създаде доста проблеми - инфекции, суха дупка и тн ... Но се сетих за съвета ти за чайове и почнах да жабуря със смрадлика, някак си се поуспокоиха нещата.. Иначе си влача хремата откакто забременях... Оттогава не мога да се оправя...

И се съсипах от работа.. Дано в най - скоро време вляза в болнични и да не се връшам никога повече в тази фирма... Разочарована съм доста...

Така като гледам и този месец няма да ми е скучен ...  :012: :012: :012: 

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1153 -: Февруари 27, 2019, 09:11:36 pm »
Геривас,напрегнато ежедневие,лун.АС в 6нат.дом,6 лун.съвпад Меркурий у нат.АС.Внимавай за здарвословни проблеми.Възможно е да посетиш поликлиника за някакви изследвания,но то си е в реда на нещата.Юпитер в 1 ви,ще понаедрееш.Луна у8 лун.в 1 ви дом,Възможно е да си вземеш болнични,да си напрегната.Ще получиш пари от работа.Венера и Уран са квадрат 2-4 домове,разходи по дома са възможни.Все пак си обърни внимание на мъдреците.
« Последна редакция: Февруари 27, 2019, 09:13:28 pm от Сафо »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #1154 -: Март 03, 2019, 09:50:15 pm »
Работата по 6 дом,к6 лун. вблизнаци,Меркурий във 2 ри лун.,ще получиш пари от работа.Луната в 6 дом може да е някаква промяна в работните отношения,работа с жени,грижи около работа,здраве.Лун.Ац е в 11 нат.групи,приятелства.......промени във външен вид ,Сатурн и Плутон в 1 лун..К2 не виждам дали е във водолей,или риби,възможно е да даваш пари за пътуване,телефон.Събитие при съседи,комуникацията също е по 3ти.Може да го "отработиш" със скандал тук например :012:Здраве при родител,или работа също е по твой 3 ти.
Засега по лунара - паднах днес много гадно с колелото, докато се спускахме по една пътека, и то защото една шматка си паркира току-що Мерцедеса на края на пътеката. Естествено, като се развиках, набързо офейка. Коляното още ме боли, но мисля, че ще мине. На работа още не се знае дали ще ме оставят или не, а има точно една седмица до края на изпитателния срок. Доколкото разбрах, от големите шефове на Метро са предприели съкращения във всички отдели заради намаляването на оборотите и клиентите и съкращават най-вече тези, които все още не са минали на постоянен договор, без значение дали се справят с работата или не.