Ас в 4 дом,лъв,като търсене,ровене в душата,самовглъбяване,изследване по скорпионски,любов,деца,партньорства от вкъщи.Луната е у12 и е в 9 дом,некръвни роднини,комуникации през интернет,пътувания,прозрения,телефони,тесни специалисти,домашни любимци,чичовци/лели,възможно е родител да се наложи да посети лекар.Ще се вълнуваш/интересуваш от семейни въпроси/проблеми у дома.Събитие при сестра/брат на партньор.Пълнолунието е съвпад с твоя нат.Асц,оста на взаимоотношенията,племенници,баба/дядо.
Възможно ли е да заченеш?
Търсене, ровене в душата при мен е винаги. По -скоро от известно време полагам повече грижи за себе си(но от месеци), които бях занемарила през последните няколко години. Видях се с леля ми, помогна за ситуация с майка ми, което е помощ и за мен. Нея много я обичам, тя е братовчедка на майка. Винаги ми носи късмет, Слънцето й е в мой 1ви дом, почти съвпад. Бях на гости на приятел до морето, гъз път да види. Имах предложение за смяна на работата, но прецених че нещо не е както трябва и се отказах. Надявам се за добро. Приятел, с когото имаме обща работа се отказа, дано не е за постоянно, че всичко отива на кино. Кредитие ми висят, не мога да ги плащам вече и положението е кризисно. Търся постоянна работа, но е трудно.
Баби и дядовци вече нямам живи.