Автор Тема: Месечен хороскоп-лунар  (Прочетена 343435 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12806
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Месечен хороскоп-лунар
« Отговор #1275 -: Август 30, 2020, 06:00:27 pm »

guapa79, Юпитер в периода, не е добре поставен и е в квадратура с Марс, последният е по-силен.
В Лунара възлите са по оста 5-11 домове, което е добре, но гледай Луната какво прави, тя не вижда нито Венера, нито Юпитер, в 7-ми дом, не е нито в 1, 5 или 11. Според, мен надценяваш момента, очакванията.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 297
« Отговор #1276 -: Август 30, 2020, 09:11:09 pm »
Много ви благодаря!  :) Знаех си аз, че надценявам леко нещата  ;D и избързвам, но гледах лунара и за следващите няколко месеца и този изглеждаше най-оптимистично сякаш. Повече шанс май имам от юли нататък, когато ще има няколко месеца с Луна и Юпитер в 5-ти. Мен лично Марс и Юпитер винаги са ме притеснявали обаче, не знам дали някой от тях не е Анарета в моята карта, ::)  а като се има предвид, че пръстеновидното слънчево затъмнение през юни ми беше в точен съвпад с първия, очаквам разни неприятни случки с негово участие.
Сафо, чудех се дали в солара ми има индикации за раждане през тая ми житейска година, та мерси за коментара също! Поначало си знам, че ако се стигне до нещо такова, ще е секцио задължително и Марс ще ми докара някоя операцийка,  ;D тъй като имам почти 5 диоптъра късогледство (това и във връзка с ударените светила, които изследваш и проблема със зрението при подобно аспекти :) )
« Последна редакция: Август 31, 2020, 02:21:22 am от guapa79 »

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #1277 -: Ноември 24, 2020, 12:51:48 am »
Здравейте!
Гледам си новия лунар и започнах  много да се притеснявам за здравословното си състояние.Вкарах се в едни филми и не мога да си ги избия от главата.Най-голямото ми притеснение е ,че Уран заедно с Лилит е на куспидата на 6 лунарен дом,освен това У на 6 лунарен дом също е в съвпад с Лилит , а за капак съвпада на Юпитер и Сатурн ще са на куспидата на 12 натален дом.
Може ли някой да се включи с мнение,основателни ли са ми притесненията... :(

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7862
« Отговор #1278 -: Ноември 24, 2020, 09:56:23 am »
Здравейте!
Гледам си новия лунар и започнах  много да се притеснявам за здравословното си състояние.Вкарах се в едни филми и не мога да си ги избия от главата.Най-голямото ми притеснение е ,че Уран заедно с Лилит е на куспидата на 6 лунарен дом,освен това У на 6 лунарен дом също е в съвпад с Лилит , а за капак съвпада на Юпитер и Сатурн ще са на куспидата на 12 натален дом.
в лунара Уран е у3 ти лун дом
Притесняваш се ,защото лунарен асц попада в скорпион ,скорпионски мисли,но у1ви лунарен,Марс е в 5ти дом,така че споко.Възможно е да разбереш нещо за някой далечен човек,не е роднина .Меркурий у8 лунарен е в 1ви лун.оттам и тягостни мисли.Възможно е някакви промени във външен вид,Слънцето също е в 1ви.Изследвания,синини, сметки,данъци,застраховки,осигуровки и др.подобни скорпионски неща.
« Последна редакция: Ноември 24, 2020, 10:01:35 am от Сафо »

julia

• Sr. Member
« Отговор #1279 -: Ноември 24, 2020, 02:09:54 pm »
Здравейте!
в лунара Уран е у3 ти лун дом
Притесняваш се ,защото лунарен асц попада в скорпион ,скорпионски мисли,но у1ви лунарен,Марс е в 5ти дом,така че споко.Възможно е да разбереш нещо за някой далечен човек,не е роднина .Меркурий у8 лунарен е в 1ви лун.оттам и тягостни мисли.Възможно е някакви промени във външен вид,Слънцето също е в 1ви.Изследвания,синини, сметки,данъци,застраховки,осигуровки и др.подобни скорпионски неща.
Благодаря ти много за отделеното време и внимание,Сафо :-*Малко се поуспокоих  :)
Наистина съм замислила промяна на цвета на косата,стига да не се разубедя в последствие.Прекарах и една настинка и се двоумя дали да не си направя тест за антитела,ако евентуално е било ковид.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13985
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1280 -: Ноември 24, 2020, 07:17:20 pm »
Здравейте!
тройката Сатурн/Плутон, Юпитер ти са във 2ри лунарен, ще имаш късмет, воля и сили да се справиш с финансови ограничения, парите ще са под строг разчет през месеца
Уран се свързва с компютрите, 9д също, а лун 9дти попада в 6-ти, да не би да преминеш на онлайн работа този месец? лун АС също е в 9д., а Луната в 10д- в кариерата помощ от жени, публични изяви
пази дома си от измами, кражба, наводнение

julia

• Sr. Member
« Отговор #1281 -: Ноември 24, 2020, 10:58:25 pm »
Здравейте!
тройката Сатурн/Плутон, Юпитер ти са във 2ри лунарен, ще имаш късмет, воля и сили да се справиш с финансови ограничения, парите ще са под строг разчет през месеца
Уран се свързва с компютрите, 9д също, а лун 9дти попада в 6-ти, да не би да преминеш на онлайн работа този месец? лун АС също е в 9д., а Луната в 10д- в кариерата помощ от жени, публични изяви
пази дома си от измами, кражба, наводнение
Благодаря ти много ,Акрукс :-*
Финансово съм доста ограничена вече  2 месеца,откакто останах без работа,но това което казваш за късмет във финансите и аз си го помислих,заради съвпада на куспидата на 2 лунарен дом с натален Юпитер.Забелязала съм ,че съвпад на соларна или лунарна куспида на дом  с планета от натала оказват голямо влияние в лунарите и соларите. 
Относно 9 дом,хванах се да карам една магистратура и минахме дистанционно ,явно това показва.
« Последна редакция: Ноември 25, 2020, 01:02:58 pm от julia »

plutonian

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #1282 -: Ноември 25, 2020, 04:12:42 am »
Имате ли впечатления от лунарни ИЦ/МЦ на 0 градуса? Попадат в 9/3 дом на натала. Да очаквам промени по 4 и 10 дом?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1283 -: Ноември 25, 2020, 12:03:38 pm »
Имате ли впечатления от лунарни ИЦ/МЦ на 0 градуса? Попадат в 9/3 дом на натала. Да очаквам промени по 4 и 10 дом?
много са вероятностите така.......може и промени по 3/9 ,при съседи,брат/сестра,договори,сделки,курсове,пътуване при теб и/или родител.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1284 -: Ноември 25, 2020, 05:07:52 pm »
това, че оста е в нулев градус е от значение при прогресивна карта, в случая е лунар и се отчита лунарен дом в кой натален попада и лунарна планета в кой лунарен дом попада
лун Иц в 9д може да показва заминаване на член от семейството в чужбина, а лун Мц в 3д подчертава важността от общуване през този месец, подписване на важни документи, пътуване, образование

plutonian

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #1285 -: Ноември 25, 2020, 07:25:56 pm »
Благодаря, Сафо.Аз съм се фокусирала повече по оста ИЦ/МЦ, но всъщност определено се случва промяна по 9 дом.
Акрукс, благодаря. Лунарен МЦ в натален 3 дом, да, надявам се на подписване на документи.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #1286 -: Декември 04, 2020, 04:37:13 pm »
Пускам си следващия лунар (самостоятелно и с наложен натал) тъй като  е точно на затъмнението на 14-ти. Никога не ме е бивало да разчитам лунари и идея нямам дори съвпада в шести дом какво значи - нещо с болести или?
Frankly, my dear, I don't give a damn.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1287 -: Декември 05, 2020, 12:52:30 am »
Пускам си следващия лунар (самостоятелно и с наложен натал) тъй като  е точно на затъмнението на 14-ти. Никога не ме е бивало да разчитам лунари и идея нямам дори съвпада в шести дом какво значи - нещо с болести или?
Луна в 6д на лунара показва промени в служебното положение, смяна на месторабота или характера на трудовата дейност. Причина за тези промени показва диспозиторът, в случая Юпитер. На кои сфери ще повлияе промяната показва дома, управляван от Луната в лунара, а това са 1-ви и 2-ри, ти и парите.
Слънцето в 6д прави човек зависим, поставя го в подчинено положение. От какви хора или ситуация показва разположението на диспозитора му в лунара, а това е Юпитер в 8д. Меркурий в 6д- много служени разговори и делови писания, многочислени контакти по работа, пътуване по работа
Венера в 6д показва подобряване на служебното положение, неголямо повишение в длъжност; подобряване на здраве, работоспособност, хигиена и навици' понякога служебен роман

Сафо

• Hero Member
« Отговор #1288 -: Декември 05, 2020, 06:03:38 am »
Съгласна съм с Акрукс и да допълня малко.........Промени в ежедневието,на работното място,може да останеш у дома поради някаква причина,здравословни проблеми са възможни също,може да се ваксинираш,пазаруване на подаръци,променливи настроения,нещо с колега/ка събитие да има (при нея),събития при леля,приятелско обкръжение,празненство,банкет.Промяна на вън.вид при някой ,пари за подаръци ,твой 6ти е 2ри на детето ти-ще получи разни неща.Твой 6ти е 12 дом на парт.бивш,настоящ няма значение,погледни го и от тази страна.Договори,сделки,общуване,пътуване са възможни през лунарния месец.Марс в 11 дом и Венера на к6 лунарни касаят освен теб и твой приятел/ка,така че някаква ситуация в приятелския кръг.
И понеже съм се съсредоточила към подаръците към момента,мисля си,че ще дадеш пари за нещо лъскаво,светещо,дреха с пайети,фойерверки,свещ декоративна,очила,нещо ,което излъчва светлина,или има екран,нещо,което ще се използва в ежедневието,като уред за горещо кафе/чай,кана.......и нещо ненужно, играчки за елха, лампички🎄
Сбирка с приятелски кръг.
« Последна редакция: Декември 05, 2020, 07:55:26 am от Сафо »

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #1289 -: Декември 05, 2020, 08:12:01 pm »
Много ви благодаря за отговорите! Супер ще бъде ако ни направят да работим от къщи ама надали....

Дано не е карантина, че соларът ми за 2021 е с новолуние в 12-ти дом ;D
Frankly, my dear, I don't give a damn.