Дай.да пробваме.
Аз съм ти в 1Д на картата. И имам СЛВ в 6Д и Хирон близо до Уран в 1Д.
З поредни дни пиеш по половин лъжица сода за хляб,за да си обърнеш РН-то.Купуваш си от аптеката пакет борови връхчета.Слагаш 1/3 от пакета в 2л вода и го вариш.Слагаш 1/3 буркан мед в него и го пиеш в рамките на деня.Колкото можеш повече люти чушки и чесън.Морска сол върху намазан вестник със свинска мас на гърдите.Ако си в къщи е елементарно за изпълнение.И краката в морска сол. Ракия домашна на памучета в ушите и в носа,но ушите преди това ги намажи с нещо мазничко-зехтинче,за да не ти се белят като изгорели от слънцето.
Драки, ти този мед за нищо го нямаш
- страх ме е толкоз много да изконсумирам ...
Това с компреса за гърдите е добра идея - ще го направя, само да измисля, как ще го закрепя. И с ракията е ОК
и содата ... боровите връхчета - трябва да излезна ... после ...
ууу, да му се не види
- лунар от декември - стелиум в 4 дом, декемврийско новолуние - в 6 дом, квадрат Слънце (но пък тригон У6), пълнолуние от януари - по оста 12/6 ..... тр У6 ми квадратира Нептун ...
И докато си седя и лекувам (уж) изследвах Хирон при всичките ми връзки, както и прогресивните карти на единия към другия
- направо си е красота .... аз съм голяма шматка
с този венера/Нептун
Така, ама Драки, този лунар е за след 1 седмица - дотогава трябва да оздравея и какво ще го правя 12 дом тогава? Ей те тази идея ми трябва
- не ми се ходи в чужбинско ... и то пък със самолет ...