Не ми се отдават езиците , много обичам децата , но от финансова гледна точка имам само едно. Обичам да пътувам , да съм сред природата ( типичен стрелец)   Мисля ,че след 30 годишнина си придобивам все повече качества от асцендента си (скорпион).
 Мисля ,че след 30 годишнина си придобивам все повече качества от асцендента си (скорпион).
 Ами на тази възраст би трябвало да си повече стрелец, покрай прогр. АСЦ в стрелец, както и пр. Юпитер У1 в стрелец. Ако пр. Марс е в скорпион, може по тази причина действията да са по този знак. 
 По Лунара ти първоначално си помислих, че може да имаш прафосионална квалификация, свързана с чужд език или следване, но после видях, че лун Слънце У10 в лун 9д е опозиция на Луната У3, така че едва ли ще учиш, по-скоро Луната в лун 2д показва притесненията ти за пари, които може да получаваш от жена в чужбина или дейност, свързана с чужбина/9д.
Нейният диспозитор-  лун Сатурн ретро в лун 1д/нат 1д показват, че ще си ограничена по отношение на излизания, кратки пътувания, в общуването през този месец, а ограничението идва в частност и от дом, семейство- Сатурн е също У4 в лунара ти.