Един ден преди началото на лунара има събитие по опозицията на лун. Слънце У3 и У4 с нат. Слънце У7 - скарахме се сутринта с майка ми, защото ме обвини, че аз бил виновен, че брат ми го няма, а въобще не е така. Баща ми преди време пък ми изтърси великата глупост, че съм бил щастлив даже, че него го няма. И казах на майка ми, че повече няма да ѝ говоря, щом ще ме обвиняват мен за всичките им нещастия. Не знам кога и как, но тези неща ще излязат през носа и горчиво ще съжаляват за тия думи!
в мъжка карта майката е по 10д, а в натала ти 7д са партньори, приятели и явни врагове- твоите родители не попадат в нито една от изброените категории.
майка ми също викаше навремето, така че да я чуват комшиите, че аз съм уморила баща си, че било по-добре да не съм се раждала, а сестра ми да е жива и от този род, което на фона на всичко, което ми се беше стоварило на главата тогава ми вгорчаваше допълнително живота
миналото лято нали беше дошла в квартирата ми и в коридора крещеше, че съм боклук, ама сега боклука в събота ѝ почисти мизериите, че не е за пред хора да казвам какви ги върши- събира си фекалиите, увити в хартия, в пликчета, които намерих в кухничката в големи количества, в банята, в килера, а аз се чудех откъде се носи тази смрад на метър от прозореца отвън. Мотивът ѝ бил да не замръзнели по канала на тоалетната зимата, ама то тази година зимата беше мека и не са замръзвали тръбите.